09.11.2016

Expo Vânătoare şi Pescuit Bacău 2016, cu degustare si premii

Expo Vânătoare şi Pescuit Bacău 2016, Ediția a VI-a, eveniment organizat de SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA în parteneriat cu R.N.P ROMSILVA va începe vineri, 11 noiembrie 2016 începând cu ora 11.00, la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, Pavilionul Expozițional nr.1. 

Timp de trei zile, până duminică, 13 noiembrie, firme de profil vor prezenta publicului larg o gamă diversificată de produse și servicii de cea mai înaltă calitate, oferite de producători, importatori și
distribuitori, produse destinate pescuitului, vânătorii, dar și celor care doresc îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente speciale pentru drumeții în natură.

Nu vor lipsi echipamentele optice, articolele meșteșugărești, sculpturile în lemn și os, obiecte de iluminat și de artă tradițională pentru amenajări interioare.

Anul acesta, evenimentul se bucură de prezenţa exponatelor Muzeului Cinegetic al Carpaților „Posada” și ale Complexului Muzeal de Științele Naturii „Ion Borcea”. De asemenea, va avea loc concursul de Omologare Trofee cu acordare de puncte CIC, unde cei interesaţi pot înscrie trofeele în perioada 7–11 Noiembrie, până în ora 16.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov”.

 Precizăm că pentru înscrierea la concursul de Omologare Trofee nu se achită nici o taxă.
Totodată, anul acesta va avea loc şi Concursul de Gătit Mâncăruri Vânătoreşti şi Pescăreşti, unde materia primă (carne de căprior şi carne de mistreţ) este asigurată de organizatori. Doritorii se pot înscrie fără nici o taxă de participare la adresa de e-mail: office@caebacau.ro . 

Premiile acordate de ROMSILVA sunt: premiul I – un mistreţ, premiul II – o căprioară, iar premiul III – 10 fazani. Premierea pentru ambele concursuri va avea loc sâmbătă, 12.11.2016, la ora 17.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov”, Pavilionul Expoziţional nr. 1.


Expoziția cu vânzare cuprinde și o zonă generoasă cu preparate culinare din carne de vânat, propuse de mai mulți producători din țară care, sperăm, că va constitui un punct de atracție important pentru orice vizitator al expoziției. S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A. alături de CSM Bacău 2010, conform conceptului original propus și a tradiției edițiilor anterioare, va permite vizitatorilor, să experimenteze tirul cu arcul.

Programul de vizitare al expoziției este: Vineri, începând cu ora 11.00 până la ora 18.00, sâmbătă, începând cu ora 10.00 până la ora 18.00, iar duminică, de la ora 10.00 până la ora 15.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin