17.11.2016

Antrenament pentru parinti cu Mirela Retegan, la Bacau

Peste 10.000 de părinți români se vor întâlni în toamna asta cu Mirela Retegan, Antrenorul Părinților din România, femeia care a creat fenomenul Zurli din dragoste pentru copilul ei.

Antrenorul părinților vine la BACĂU pe 19 NOIEMBRIE la Hotel President - SALA OPERA pentru 3 ore de antrenamente intensive de joacă.

Biletele sau pus în vânzarea pe Eventim sau în magazinele partenere.

"Dacă nu m-aş fi apropiat de ea prin joacă în anii foarte mici cred că mi-ar fi fost îngrozitor de greu la adolescenţă. Cât a fost mică mi-am făcut practica şi când au apărut hormonii în viaţa noastră tot prin joacă am știut să-i dresez”. Mirela Retegan.

Mirela a pregătit un program prin care îi învață pe părinți jocuri care să-i salveze din cele mai dificile sau plictisitoare situații.
Campionatul Național de joacă începe în forță la Bacău, pe 19 noiembrie de la ora 10:00, Hotel President - SALA OPERA.

Intră și tu în echipa părinților antrenați de Mirela Retegan. Înscrie-te în cel mai mare CAMPIONAT DE JOACĂ. Trei ore de antrenament intensiv de joacă după care pleci acasă cu un caiet de jocuri, o super experienţă şi un CD, scos în ediţie limitată, cu jocuri de jucat în trafic.

Mirela Retegan te învață să-ţi pui mâinile în șold şi să te bucuri de un copil sănătos decât să-ţi pui mâinile în șold şi să te enervezi că e prea încet, prea dezordonat, prea neatent, prea mofturos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin