10.06.2012

Primar pentru un "popor de idioti"

Imi tot suna in urechi vorba lui Petre Tutea "Am facut 13 ani de puscarie pentru un popor de idioti". Initial nu l-am inteles, dar acum, in preajma alegerilor incep sa-i dau MARE dreptate.

Nu-i intelegeam nici pe cei care paraseau tara, dar acum ii inteleg. Desigur asta nu le da dreptul in totalitate sa comenteze de sistemul din tara, deoarece noi am ramas sa suportam toate mizeriile. Dar analizam comentariile tuturor "intelectualilor" pe facebook si pe net....si raman uimit....

Ca primar incerci sa rezolvi problemele comunitatii si a oamenilor...dar pentru care oameni???

Pentru cei care nu pot gandi pentru ei: Daca le-a promis un candidat la primarie ca le da ceva de mancare sau doar o simpla promisiune, ei "se lupta cu sistemul". Spun ca nimic nu este bun, totul se face doar ca e campanie, nu ne trebuie nicio realizare, nicio constructie." Ne trebuie locuri de munca", dar ei nu stiu ca prioritatile primariei sunt de a asigura CELE DE TREBUINTA orasului si ca locuri de munca ar trebui sa creeze guvernul...si etc....

Lume credula, nostalgica dupa 3 mici si o bere pentru un vot, care de fapt le va decide destinele si care va fi recuperat tot din banii lor.
Cum sa te votez eu un candidat care nu vine cu solutii ci  spune ca nimic nu este bun?  Pai unde-i evolutia, unde-i noutatea, unde-i castigul meu ca cetatean. Ce faci tu? te apuci sa demolezi tot ce s-a construit nou? 

Ma uitam si la o poza, pe care am postat-o pe facebook, cu florile noi din centru. A strans in primele 5 zile peste 600 de likeuri si a fost distribuita de peste 100 de ori... Dar unele comentarii sunt dea dreptul idioate,  iar unii nu vor sa vada adevarul si ce se face in oras. Asteapta kilogramul de zahar si de ulei.

Era o vorba cum recunosti omul daca e bun, si se spunea "ca pomul dupa roade". La fel si omul, il recunosti dupa fapte. Cu asta am spus...cam tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin