12.08.2011

Teatru in sala de fitness

Sambata, 13.08 la ora 22:00, actorul Valentin Bolat (Braniste), angajat al Teatrului Bacovia, colaborator al fostei Antena 1 Bacau si fondator al www.teatrudekartier.ro, va juca teatru in sala de fitness. (str. Marasti nr. 14, Cartierul Tache. Intrarea gratuita!

Acesta este un proiect de cultura urbana, adoptand stilul nonconformist al tarilor occidentale , de a juca in spatii neconventionale(teatru in garaj, teatru in subsol, etc..).
Dupa un an de incercari in barurile bacauane, am ajuns la concluzia ca este cel mai binesa joc in propria sala de fitness(www.fitnessbacau.ro).Capacitatea maxima fiind de 30 de persoane.
Pe Vali l-ati mai vazut ultima oara pe Inima Bacaului cand am fost la donat sange."Pe viitor intentionez sa extind acest concept de cutura urbana(stand-up comedy, improvizatie, teatru scurt, recitaluri de poezie underground) , finalizand intr-un alt spatiu propriu care sa devina in timp un teatru privat profesionist.Si de acum incolo acest spatiu de fitness va gazdui in continuare evenimente de acest gen",a declarat Vali.

Pentru detalii si "rezervari" - tel. 0751989810.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin