30.08.2011

Echipamente de fitness in parc

Primăria MunicipiuluiBacău a dat ordinul de începere a lucrărilor de amenajare a locului de joacă pentru şase amplasamente. În cartierul Nord. suprafaţa totală pe care se va construi noul loc de joacă este de 1120 de metri pătraţi. Acesta va fi dotat cu echipamente de joacă specifice şi echipamente de fitness. Odată cu demararea lucrărilor în cartierul Nord au început lucrările de amenajare locuri de joacă pe alte cinci amplasamente:
Str. Bicaz, nr. 7, suprafaţă 550 mp
Str. Republicii 73-Aeroportului 76A, suprafaţă 600 mp
Str. Teiului-Cartier ANL, suprafaţă 600 mp.
Str. Costache Negri nr. 3-5, suprafaţă 463 mp.
Str. Hatman Berescu, cartier Nord, suprafaţă 1.115 mp.

Locul de joacă din Parcul Cancicov va fi şi el modernizat, echipamentele din locaţia respectivă urmând a fi schimbate cu altele moderne.

„Ca şi trotuarele, locurile de parcare şi spaţiile verzi, şi locurile de joacă reprezintă o prioritate a acestui an. Este necesar să existe locuri în care copiii să se poate destinde, să socializeze, să fie atraşi de natură şi de mişcare în aer liber”, Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacău.

Anul acesta, Primăria Municipiului Bacău a inaugurat, în cadrul proiectului „Amenajare peisagistică – Parcul Olimpic” din zona Sala Sporturilor – Bazinul de Înot, alte două locuri de joacă moderne, investiţie realizată din fonduri atrase. Alături de acestea, Primăria Municipiului Bacău a finalizat lucrările de amenajare noi locuri de joacă în incinta a patru grădiniţe:

Grădiniţa nr. 32, str. Bicaz nr. 17, suprafaţă 340 mp
Grădiniţa nr. 17, str. Oituz nr. 85, suprafaţă 122 mp
Grădiniţa nr. 8, str. Mioriţei, suprafaţă 225 mp
Grădiniţa nr. 34, str. Republicii nr. 45 suprafaţă 150 mp

Un comentariu:

  1. Buna seara!Imi place ca ati dotat parcul Cancicov cu aparate de fitness,insa pe langa zic ca ar fi genial sa fie niste bare pentru tractiuni si niste paralele!cred ca nu ar fi niste costuri mari pentru asa ceva!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin