30.08.2010

Ziua Michael Jackson in Arena Mall (Photo/Video)

Asa cum v-am promis, duminica am organizat ziua Michael Jackson. In decursul zilei, fanii au lasat mesaje pe panoul special amenajat in Arena Mall. Spectacolul oferit a strans multi curiosi si fani in jurul fan clubului iar mai tarziu lumanarile aprinse au adus un tribut celui care a deveniut o legenda, prin talentul si munca sa. Intreaga lumea l-a sarbatorit pe Michael, astfel Bacaul s-a alaturat oraselor importante de pe mapamond si si-a aratat respectul pentru valorile internationale. Mai jos cateva secvente de la eveniment.

PozeSi cateva secvente video


aniversat, sâmbătă, de milioane de fani din întreaga lumeLa Bucureşti, aleea "Michael Jackson", numită astfel în memoria regretatului artist, a fost inaugurată
sâmbătă, în ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani, în parcul Herăstrău, în prezenţa primarului Capitalei, Sorin Oprescu, şi a circa 500 de fani care s-au adunat pentru a-i aduce un omagiu cântăreţului. Totodată, o placă comemorativă a fost dezvelită pentru a inaugura aleea din parcul bucureştean, într-o ceremonie organizată la intrarea Arcul de Triumf.

www.mediafax.ro

3 comentarii:

LinkWithin