24.08.2010

S-a încheiat Memorialul Teofil Bora

Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier ediţia a V-a, 2010 - 2011


Duminică seara s-a încheiat, la Bacău, ediţia I a Memorialului Teofil Bora. A fost un turneu reuşit, desfăşurat pe parcursul a trei weekenduri, un turneu organizat în memoria celui care a fost medicul sportiv al Nadiei Comăneci, dar şi a multor fotbalişti de divizia A, dr. Teofil Bora.

"Sincer să fiu, nici eu nu m-am aşteptat ca această primă ediţie să fie atât de reuşită", a declarat Gheorghe
Burleanu, managerul general al campionatului băcăuan de minifotbal din cadrul Ligii Bergenbier. "Meciurile au fost, în majoritate, foarte frumoase, chiar mai frumoase decât multe partide disputate în campionat, iar în ceea ce priveşte spiritul de fair play, jucătorii s-au comportat exemplar."

Finala turneului a adus pe teren echipele Nordului şi Anonimii. După un debut furtunos, în care au condus cu 3-0 şi 4-3, Anonimii au cedat către finalul partidei, fiind învinşi cu scorul de 6-4. Andrei Bărbulescu a fost desemnat jucătorul meciului. Un fapt demn de interes este că portarul Anonimilor, Constantin Baciu, deşi surdo-mut, a reuşit să se integreze perfect în cadrul echipei, nu întâmplător fiind declarat şi cel mai bun portar al memorialului.
Vineri, de la ora 12, în Pub The Stage va avea loc festivitatea de premiere a celor mai merituoase participante la turneu, după care va urma tragerea la sorţi a programului partidelor celei de-a V-a ediţii a campionatului băcăuan de minifotbal Liga Bergenbier care printre altele are şi rolul de a desemna reprezentanta Bacăului la nivel naţional. Sâmbătă se va disputa şi prima etapa din cadrul unui campionat care se anunţă a fi foarte disputat.

Campionatul va fi organizat pe sistem tur-retur, toamnă-primăvară. La sfârşitul returului de campionat, echipele aflate pe primele 8 poziţii ale clasamentului vor intra într-un sistem play-off pentru desemnarea echipei campioane a Municipiului Bacău, dar şi clasamentul final. Astfel, meciurile din play-off se vor juca în sistem eliminatoriu şi vor urma regulamentul după care se dispută şi meciurile din cadrul turneelor naţionale de minifotbal.
Premiile vor consta pentru toate echipele atât în diplome, cupe şi medalii, cât şi în bani şi echipamente sportive. Totodată organizatorii vor continua să premieze şi echipa Fair-Play, premiu care se va acorda echipei cu cele mai puţine cartonase roşii şi respectiv galbene. Pe lângă acestea se vor acorda diferite premii din partea sponsorilor şi partenerilor Lider Sport. Sponsorul principal al Campionatului Municipal de Minifotbal este Bergenbier, iar partenerul principal Grafit Invest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin