27.08.2010

Ziua Michael Jackson in Bacau

Duminică, 29 august 2010 este Ziua Michael Jackson. Megastarul ar fi împlinit 52 de ani.

Te asteptăm intreaga zi in Arena Mall pentru a lăsa mesajul tău de recunostintă, iar la ora 17:30 ai parte de un moment artistic.

La ora 19:00 ii vom aduce un omagiu prin aprinderea unor lumânări in Piateta Casei de Cultură.

Evenimentele sunt organizate de Inima Bacaului si Ministerul Dansului.

Michael Jackson


Thriller rămâne și aztăzi cel mai bine vândut album din istorie, cu peste 110 milioane de copii vândute în întreaga lume.
În timpul carierei sale, Michael a devenit unul dintre puținii artiști care au intrat de două ori în Rock and Roll Hall of Fame. Printre alte realizări se numără și 13 recorduri Guinness, incluzând recordul pentru „ cel mai de succes entertainer din toate timpurile”, 14 premii Grammy, 26 premii A.M.A.(American Music Awards), 12 premii W.M.A.(World Music Awards) și vâzări de peste 750 de milioane de unități. A câștigat deasemenea numeroase premii pentru acțiunile umanitare și a fost distins de către doi președinți ai Statelor Unite. A fost numit artistul „Deceniului”, „Generației”, „Secolului” și „Mileniului” și a intrat în Songwriters Hall of Fame în 2002. Michael Jackson este cel mai premiat artist din toate timpurile și artistul cu cele mai multe recorduri Guiness.

(P.S: La parterul mall-ului va fi un panou unde doritorii vor scrie mesaje. Daca duminca la ora 19 va ploua, lumanarile se vor aprinde tot la mall.)

Promovat prin Divanul Ad-Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin