29.09.2009

Poza Zilei - Nori negri deasupra HIT PARK Hemeius

Hit Park din comuna Hemeiuş, primul parc exclusiv IT din România, la o aruncatura de baţ de Bacau, a fost inaugurat in anul 2005. La inaugurare au fost prezente oficialitati ai ambasadei Chinei, şi oficialităţi locale şi judeţene. Parcul are suprafaţă de aproape 11 hectare, din care 4 ocupate de clădiri de birouri, hale de producţie şi depozitare, săli de conferinţe şi chiar de un centru de afaceri. Investitia a fost de 7,3 milioane de euro, care nu a adus nici un profit.

2 comentarii:

  1. Probabil investitia nu a fost gandita bine, Bacaul e un oras cu perspective economice slabe actuale si de viitor, de aceea acest parc tehnologic este ocolit de investitorii care si-ar putea deschide anumite facilitati de productie aici.

    Sa recunoastem, nu ai autostrazi planificate pentru Bacau, orasul nu este un centru universitar notabil, totodata e fara suport general de la guvern. Premisele necesare pentru dezvoltarea sustinuta a orasului Bacau si regiunilor sale limitrofe sunt foarte slabe. Ramane de vazut ce va urma,... ramanem optimisti totusi.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu "Anonim" ...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin