14.09.2009

Pancardele Inspectoratului Scolar Judetean din Bacau

Daca tot a inceput scoala a venit momentul sa pun pe hartie, pardon ecran, o problema care o am eu de mult. Pancardele Inspectoratului Scolar Judetean din Bacau, situat pe strada Oituz.
In mod normal ele sunt reclama institutiei, ca la orice firma sau sediu adminstrativ. Acolo se uita toata lumea cand ajunge pentru a se dumeri daca a nimerit institutia. Aproape ca nu trece zi sa nu le vad la televiziunile locale

Dupa cum se poate vedea si in poze, pancardele arata ca la mana a doua. De fapt sunt la mana a doua pentru ca se mai vede vechiul scris. (Tineretului nu s-a putut sterge bine de pe vechile pancarde, iar ''si''-ul lipseste la pancarda din dreapta ). Pancardele sunt asa cum e si sistemul educational romanesc, la mana a doua. Sper sa se inteleaga ca nu ma refer la profesori, ca ei oricum fac mai mult decat trebuie, ma refer la baza materiala, la infrastructura si respect fata de profesori si scoala.

Eu sunt de acord cu reciclarea, cu economia si cu alte modalitati de restaurare a lucrurilor, dar sa fie facute bine, iar aici e vorba de o institutie importanta, reprezinta educatia. Pai cand vine o delegatie straina la Inspectorat, si vede imaginea dezolanta a firmei, parca n-ar mai investi pe aici.

Vorba lui Vacaroiu ''Parerea mea''...





Un comentariu:

LinkWithin