28.04.2009

Poza Zilei- Lumea adunata pentru inmormantarea Preasfintitului Ioachim Mares



2 comentarii:

  1. Mii de oameni au fost la Bacau! Mii de credinciosi, cu lacrimi in ochi! Zeci de coroane, 150 de preoti, aproape toti membrii Sfantului Sinod. Numai Patriarhul cel de la Bucuresti o lipsit, insa noi avem pe Teofan al nostru care-i mai bun si mai drept.

    Inaltul Prea-Sfintit Ioachim, blandul nostru parinte, mentor, Sfant, se odihneste printre cei drepti. Sa nu plangem ci sa ne fericim pentru sufletul lui maret, curat, limpede ca lacrima. Ce viata chinuita a avut, cate incercari, si cat de demn si-a purtat mereu crucea! Numai cei cari l-au cunoscut pot depune marturie vie despre Sfintenia bunului nostru episcop. Zi dupa zi o purtat cuvantul lui Hristos, intru lumina si adevar!

    Si cand Iuda si cu securistii l-au acuzat, punand coroana de spini mincinosi, Sfantul nostru a spus "Iarta-i Doamne!" Dar pe ei nu ii iert eu si Dumnezeu, ca pre multi avem sa popim noi dintre acesti securisti mincinosi! Nici o dovada nu au fost in stare sa produca! Nici o pata pentru ca sufletul curat si bland al Sfantului Ioachim i-a primit si i-a iertat si pe acesti netrebnici, cu politica lor murdara si dispretuitoare de oameni.

    Sfinte Ioachim, ne privesti cu aceiasi blandete si dragoste de acolo de Sus de la Domnul. Domnul te-a primit la El cu cinste si bucurie, caci cu credinta L-ai slujit mereu, te-a asezat intre Sfintii lui credinciosi, ca sa te rogi pentru noi si iertarea noastra.

    Sfinte Ioachim, parinte bland si credincios, binecuvanteaza!

    GH. Radu
    Husi
    Aprilie 27 2009

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce priveliste ai, nice, pacat de partea tehnica a imaginii.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin