27.04.2016

Colorezi și donezi în Campania “Oul Magic” la Hello Shopping Park

Vineri, 29 aprilie și sâmbătă, 30 aprilie, între orele 12.00 și 14.00, Hello Shopping Park invită băcăuanii la prima ediție a evenimentului “Oul Magic” să coloreze visurile copiilor din Centrul de Plasament Sfânta Maria.
Prima ediție a evenimentului are ca scop pictarea unor ouă uriașe de Paște aflate în incinta Centrului Comercial Hello Shopping Park și colectarea de alimente neperisabile, hainute și jucării, în coșurile special amenajate. Perioada desfășurării activității de donație este: 29 aprilie și 15 mai.În cele două zile dedicate pictării ouălelor, sunt așteptați toți clienții care vor să deseneze și să
împartă gânduri bune de Paște, alături de micuții talentați ai Palatului Copiilor din Bacău. Pentru toți participanții sunt puse în joc multe premii surpriză de la partenerii evenimentului “Oul Magic”: Mamba, Haribo, hypermarket-ul Auchan și Editura Litera.

Casa de copii Sfânta Maria găzduiește 55 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 22 de ani și oferă servicii în scopul ocrotirii, creșterii și educării copiilor cu părinți decedați, abandonați sau care provin din familii dezorganizate.

Conceptul campaniei și implementarea acesteia aparține Agenției Split Advertising.

Centrul comercial Hello Shopping Park se întinde pe o suprafaţă de 105.000 mp, parcul ocupând 45.000 mp suprafaţă închiriabilă şi având 1035 locuri de parcare, din care hypermarketul Auchan are o suprafaţă de 13.000 de metri pãtraţi. Printre chiriaşii centrului comercial se numără retaileri internaţionali şi naţionali precum Jysk, C&A, Altex, Elvila, Proges, Steilmann, Germanos, Orange Store, Top Shop, San Francisco Outlet, Stoch House si alţii.

Hello Shopping Park este administrat de Resolute Lar România, lider în managementul specializat de bunuri imobiliare deţinute de instituţii financiare şi expuneri de credit imobiliar în România.
Resolute Lar Romania este activă în România de peste 7 ani, dezvoltând şi operând o gamă largă de proprietăţi, având o vastă experienţă în gestionarea garanţiilor imobiliare ataşate creditelor, atât în România cât şi pe plan internaţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin