19.10.2015

SALONUL AUTO MOTO BACAU 2015 (23 – 25 OCTOMBRIE)

SALONUL AUTO MOTO BACĂU este cel mai mare eveniment auto organizat in regiunea Moldovei. Evenimentul aduce in premiera in atentia publicului bacauan, o expozitie in cadrul careia sunt prezentate masini de serie, tunate, de epoca, de raliu, ATV-URI, concept car si alte servicii conexe industriei auto.

Participantii din toata tara vor ocupa o suprafata de 4000 mp din incinta parcarii Centrului Comercial Cora Bacau. Cei interesati vor putea vizita evenimentul in perioada 23-25 octombrie, in intervalul orar 09:00 - 21:00.

 Printre cele peste 100 de autovehicule expuse se numara modelele nou lansate si ofertele speciale a
20 de branduri auto-moto si peste 30 dintre cele mai accesorizate masini din tara pe segmentul audio ce vor participa in cadrul finalei nationale dB Drag Racing Romania. Masinile de epoca, concept car, ATV-uri si multe altele completeaza gama de produse prezentate, oferind o nota de originalitate evenimentului.

Informații suplimentare despre „Salonul Auto Moto Bacau 2015” se pot obține pe pagina web a evenimentului www.salonautomoto.ro sau de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/salonulautomotobacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin