02.04.2014

Patru femei de afaceri din Bacau au ajuns la penitenciar

Patru reprezentante a clubului INNER WHEEL BACAU  au mers pe data de 1 aprilie la PENITENCIARUL BACAU pentru a dona un calculator, o imprimanta si materialele necesare. Nu a fost o farsa, ci o actiune filantropica in sprijinul celor inchisi intre peretii inchisorii bacauane.
Penitenciarul Bacau are in custodie femei din toata regiunea Moldova si din toate regimurile de executare. Femeile din custodie provin cu preponderenta din medii sociale defavorizate, cu o istorie trista (familii dezorganizate, parinti abuzatori, nescolarizate, abuzate de sot, etc).
Reintegrarea sociala, prin cele doua serviciii, de educatie si asistenta sociala, deruleaza programe si activitati care sa le ofere sansa la o viata mai buna dupa executarea pedepsei. 



Tinand cont de faptul ca Inner Wheel International are ca si tema, anul acesta, violenta domestica,

am considerat oportuna sprijinul acestei institutii , pentru mentinerea unei stari de spirit adecvate prin infiintarea la nivelul Penitenciarului Bacau a unei reviste lunare intitulate ,,Nisipuri miscatoare". Aceasta activitate are ca scop informarea si imbunatatirea echilibrului psihoemotional a posibelelor victime ale abuzului in randul detinutelor femei, minori si tineri.


Banii necesari ptr achizitionarea echipamentelor de mai sus au fost obtinuti la evenimentul organizat anual de catre Inner Wheel Bacau si anume Balul de Martisor, ce a avut loc pe 1 martie 2014. Sponsorul principal al acestei actiuni  : NEW CENTRAL MED  BACAU - clinica de investigatii medicale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin