17.04.2014

11 pentru Bacău si un proiect de urgență

Pe 7 mai, de la ora 17.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii din Bacău are loc un eveniment de notorietate care se petrece în ţară de trei ani şi care, iată, în al patrulea, prin Asociaţia Mutatis Mutandis, este posibil şi în Bacău.

Scopul principal este înfiinţarea unui Centru de Resurse şi Urgenţe Psihologice, un loc în care psihologi, psihoterapeuţi şi practicieni NLP să contribuie la echilibrul nostru sufletesc atunci când furtunile apar din senin. Pentru trecere cu bine peste astfel de clipe credem că trebuie să existe un Centru de Resurse şi de Urgenţe Psihologice. Un fel de UPU pentru suflete.

La sediul fundatiei a fost o conferinta de presa, unde s-au coagulat energiile benefice derularii proiectului.


Sunt momente în care viaţa ne ia pe neaşteptate. Momente în care nu ne vine să credem că ne aflăm. Momente în care viaţa, aşa cum o ştiam, a dispărut. Sunt oameni care-şi pierd copilul, soţul sau soţia, copii care rămân într-o clipă orfani. Sau oameni care au aflat ca nu vor mai fi în curând. Sunt oameni care au fost abuzaţi de persoana care le-a jurat iubire veşnică şi sunt oameni care şi-au pierdut într-o clipă locul de muncă.
Este vorba despre 11even experiences, un eveniment căutat/susţinut, prin tot ceea ce înseamnă el, de tot mai multe personalităţi din lumea noastră culturală, economică, socială, sportivă etc. Ce înseamnă
11even experiences? Înseamnă o întâlnire extraordinară în 11 oraşe (în Bacău pe 7 mai) cu 11 oameni de excepţie/speakeri (în Bacău: Tedy Necula - regizor, Peter Barta - consultant cu o vastă experienţă în management, Marius Alexe - fondator finantare.ro, Amedeia Neamţu - antreprenor şi autor de cărţi pentru copii sunt doar câteva dintre confirmări) care, fiecare în parte, ne vor vorbi preţ de câte 11 minute, despre bucurie, carieră şi succes şi vor stârni, în fiecare dintre noi, puternice emoţii.
  • continuarea proiectului YouthBank Bacău, în care sunt implicaţi tineri de excepţie ai Bacăului

 Toată lumea spune şi crede că tinerii sunt cei care modelează viitorul unei societăţi. Paradoxal însă, oportunităţile lor de a modela prezentul nu sunt întotdeauna... prezente. Astfel, potenţialul tinerilor, creativitatea şi energia lor sunt valorificate de societate doar parţial. Chiar şi acolo unde există oportunităţi de voluntariat, tinerii participă rareori la luarea deciziilor. De aceea este nevoie de YouthBank. Pentru că este un mecanism prin care sunt încurajate concret comportamente ale tinerilor legate de filantropie, iniţiativă civică şi responsabilitate, prin activităţi de coaching şi punerea în practică a rezultatelor.


O parte din încasările 11even experiences vor merge către programe de coaching pentru tinerii minunaţi din YouthBank Bacău Printr-o donaţie de 100 lei (80 lei până pe 7 aprilie)- categoria V.I.P, fiecare participant la experienţa 11even nu doar că va sustine cauzele Mutatis, alături de speaker, dar va avea parte şi de un cadou la finalul serii şi de posibilitatea de a intra în contact direct cu speakerii, la un cocktail.


O alta cauza 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin