28.08.2013

Reabilitarea Stadionului Municipal

Municipalitatea a semnat un contract în valoare de aproximativ 2.000.000 lei, pentru reabilitarea Stadionului Municipal din Bacău, prin care se vor executa lucrări de modernizare a terenului de fotbal și a pistei de atletism. La terenul de fotbal se vor executa lucrări de drenaj, încălzire subterană, sistem de irigație computerizată și însămânțarea gazonului, iar pista de atletism va fi decopertată și suprafața de alergare va fi lărgită cu încă două culoare.

Va urma amenajarea pistei de atletism, pentru a îndeplini condițiile de omologare pentru competiții internaționale, alături de alte patru astfel de piste existente în țară. Printr-un alt contract, care va fi scos la licitație anul viitor, vor fi executate lucrări de acoperire a tribunelor, de înlocuire a scaunelor existente, va fi construită o nouă parcare și vor fi modernizate vestiarele și birourile. Vom avea un stadion care va putea găzdui meciuri de fotbal și competiții de atletism de nivel internațional, declara Primarul Romeo Stavarache pe facebook-ul personal.

2 comentarii:

  1. da..e paragina stadionul de atatia ani,echipa care juca pe teren s-a destramat,aduc aminte cand eram mic se auzea jumate'de Bacau ce era la stadion ,si acu in ultima "ora" s-au gandit sa-l faca modern..!/nu cred ca o sa mai joace cnv pe stadionul municipal

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cetateanul de rand unde mai face miscare? Nu exista o pista de alergare in tot Bacaul. Nu s-a amenajat niciun loc in aer liber pentru sport.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin