28.08.2013

Expozitie LEGO in Bacau

Asociaţia Brickenburg organizeaza în colaborare cu Galeriile Alfa Bacău și Consiliul Județean Bacău, expoziţia “Călătorie în universul LEGO”.  De joi  29 august, pana duminica 1 septembrie aveti ocazia sa vizitati expozitia la Galeriile Alfa Bacău, cu sediul pe strada Marasesti nr. 12, (langa ciupercute) iar programul de vizitare este între orele 9:00 - 17:00. Prețul de intrare este de 1 leu pentru copii și de 2 lei pentru adulți.

Asociația organizează în cele mai mari orașe din țară expoziții tematice legate de lumea LEGO. Acum, vin pentru prima oară în Bacău cu o expoziție impresionată și în premieră națională. Scopul Asociaţiei
Brickenburg, prin evenimentele pe care le organizează şi activităţile pe care le derulează, are în centru educaţia prin nonviolenţă, aducerea în atenţia publicului larg a rolului constructiv pe care îl are atragerea adulţilor si copiilor în activităţi nonviolente, stimulatoare de creativitate şi analiză, de formare a spiritului de echipă şi observare atentă a mecanismelor lumii în care trăiesc. Cea mai mare parte a exponatelor prezentate , zgârie-nori, bază spaţială, cvartale de clădiri, zone de agrement sau şantiere în lucru, pot fi văzute acum în premieră absolută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin