21.08.2013

Cora Bacau inmaneaza cecul inimilor deschise

cora Bacau organizeaza vineri, 23 august, ora 12, ceremonia de inmanare a CEC-ului in valoare totala de 22.463 lei catre Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau , beneficiara donatiei stranse cu ajutorul clientilor în cadrul campaniei “Luna inimilor deschise”. Sub sloganul “Daruieste dorinte implinite”, timp de trei luni, din 1 mai şi pana in 31 iulie 2013, la cora Bacau s-a desfasurat campania de strangere de fonduri in beneficiul
Fundatiei de Sprijin Comunitar Bacau. Clientii magazinului cora Bacau au pus ban pe ban si au strans 9.963 lei, care, impreuna cu donatia din partea cora Bacau , in valoare de 12.500 de lei, vor ajunge in contul Fundatiei de Sprijin Comunitar Bacau in vederea finantarii programelor prin care aceasta contribuie la imbunatatirea vietii semenilor nostri aflati in situatii de marginalizare si risc social.

Beneficiarii proiectelor FSC Bacau sunt batranii, bolnavii in faze terminale, persoanele cu dizabilitati, familiile sarace, comunitatile rurale izolate, copiii si tinerii ( in 2012 au beneficiat peste 10.800 persoane ). Scopul evenimentului de vineri, 23 august , ora 12:00, din Hipermarketul cora Bacau este de a face cunoscute proiectele Fundatiei de Sprijin Comunitar Bacau , beneficiara donatiei si de a le multumi clientilor cora pentru gestul lor generos. “Luna inimilor deschise” este o campanie care se desfasoara din 2005 in toate magazinele cora din Romania, totalul sumelor stranse si donate celor 10 asociatii beneficiare ridicandu-se anul acesta la 693.522 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin