08.01.2013

Schimbarea la fata a Bacaului

Strada Milcov din Bacau este in momentul de fata una din arterele principale ale orasului. In viitorul apropiat va suporta modificari importante. In afara de mult asteptata asfaltare, deoarece, in prezent, strada este sub orice critica, va mai suferi modificari de infrastructura.

-Bazarul Milcov este propus pentru mutare in cartierul CFR
.
-Construirea bazei Smurd ( Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare, Serviciului de Ambulanță Județan Bacău, Dispeceratului Unic Integrat și Centrului Județan de Coordonare și Conducere a Intervenției al Județului Bacău.

-Construirea unui nou sens giratoriu la intersectia cu Str. Izvoare

-Reabilitarea si modernizarea Insulei de Agrement

-Construirea unui nou Supermarket

Toate acestea, plus deja finalizatul - hipermarket Cora, vor ridica cota imobiliara a zonei. Desigur ca exista si parti negative cum ar fi inchiderea comerciantilor mici si posibil o aglomerare auto, daca nu se vor crea destule locuri de parcare. Dar, ramane de vazut.

3 comentarii:

  1. urmatorul hypermarket va fi Kaufland la intersectia cu izvoare unde tot ei vor construi si noul sens giratoriu care e bine venit in zona respectiva:)dar noua baza SMURD cand se va incepe sa se lcureze la ea? si un termen de finalizare? :) ....iar mutarea bazarului in cartirul CFR e perfect !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul 2013, este anul schimbarilor...ca dovada Bacaul! Felicitari primarului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre ce supermarket este vorba?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin