11.01.2013

Made in China

Prefectul Claudiu-Octavian Şerban a primit vizita unei delegaţii a Ambasadei Republicii Populare Chineze în România. Delegaţia chineză a fost formată din şeful secţiei consulare Geng Fei şi consilierul Zhao Deyong care au transmis prefectului judeţului Bacău salutul doamnei ambasador şi şi-au exprimat deschiderea pentru începerea unei colaborări la nivelul judeţului.

 În acest context, prefectul Claudiu-Octavian Şerban a apreciat drept constructivă o astfel de vizită şi şi-a exprimat acordul pentru iniţierea unor viitoare proiecte comune. A precizat că autorităţile băcăuane doresc
înfiinţarea unor firme care să se axeze în special pe producţia de bunuri şi servicii folosind forţa de muncă autohtonă şi încurajează mai puţin dezvoltarea unor activităţi cu caracter pur comercial: „Apreciez mult cultura şi înţelepciunea poporului dumneavoastră. Suntem deschişi în ceea ce priveşte o colaborare ulterioară pe plan economic şi pe plan cultural. Noi dorim să înfrăţim judeţul Bacău sau localităţi din jurisdicţia noastră cu provincii sau oraşe din China cu intenţia de a atrage investitori chinezi pentru unităţi de producţie şi mai puţin pentru comerţ, precum şi pentru poiecte socio-culturale”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin