25.01.2013

Judeţul Bacău a ieşit de sub cod portocaliu şi rămâne sub cod galben până la ora 20.00

Judeţul Bacău a ieşit de sub cod portocaliu de ninsoare, intensificări ale vântului şi viscol şi rămâne sub cod galben de ninsoare viscolită şi intensificări ale vântului până la ora 20.00. În ultimele 3 ore a nins viscolit abundent cu viteze ale vântului de până la 60 km/h la rafală. Pe raza judeţului Bacău se circulă în condiţii de
iarnă pe majoritatea drumurilor naţionale şi judeţene.

 Este blocat drumul naţional DN 11 A Podu Turcului - Adjud - Bârlad, pe raza judeţelor Vrancea şi Vaslui. Este restricţionată circulaţia pe drumul naţional DN 2 Bacău - Adjud pentru toate autovehiculele care circulă spre Bucureşti, la solicitarea Serviciului de Poliţie Rutieră Vrancea, fiind blocat drumul între Adjud şi Tişiţa. Circulaţia este permisă doar riveranilor, pe raza judeţului Bacău, până la deblocarea situaţiei pe raza judeţului Vrancea.

Autovehiculele care circulă spre Bucureşti sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, pănă la momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţului Vrancea. Pe drumurile judeţene DJ 252 D, Gioseni - Galbeni şi DJ 207 G raza comunei Ruşi-Ciutea, situaţia a fost deblocată. Pe DJ 207 G drumul a fost degajat şi s-a reluat circulaţia în condiţii de iarnă. Pe DJ 252 D Galbeni - Chetriş, drumul a fost degajat şi s-a reluat circulaţia în condiţii de iarnă pe un singur sens. La această oră sunt 2 tronsoane de drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă: DJ 243 B Parincea - Poieni - Năstăseni, DJ 119 A Urecheşti - Conţeşti, fără a fi localităţi sau persoane izolate. Pe tronsonul de drum DJ 207 D Traian - Prăjeşti a fost întreruptă circulaţia pentru intervenţia utilajelor de la Serviciul Judeţean de Drumuri, în acest moment fiind redat circulaţiei.

 Pe 8 drumuri judeţene circulaţia este îngreunată: DJ 119 A Sascut - Bereşti, DJ 243 B Vultureni - Stănişeşti, DJ 119 pe raza localităţii Sarata, DJ 252 D pe raza localităţii Chetriş, DJ 206 B pe raza locvalităţii Parava, DJ 119 H pe raza locvalităţii Faraoani, DJ 206 A pe raza localităţii Dealu Morii, DJ 241 B pe raza localităţii Filipeni. Se lucrează în continuare pentru repunerea în funcţiune a transformatoarelor de curent electric din Moineşti şi Buhuşi care deserveau 180 abonaţi în Moineşti şi 70 de abonaţi în Buhuşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin