25.01.2013

DN 2 Bacău - Adjud este restricţionat pentru toate autovehiculele care circulă spre Bucureşti

Drumul naţional DN 2 Bacău - Adjud este restricţionat pentru toate autovehiculele care circulă spre Bucureşti, la solicitarea Serviciului de Poliţie Rutieră Vrancea, fiind blocat drumul între Adjud şi Tişiţa. Circulaţia este permisă doar riveranilor, pe raza judeţului Bacău, până la deblocarea situaţiei pe raza judeţului Vrancea. Autovehiculele care circulă spre Bucureşti sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, pănă la
momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţului Vrancea.

Pe drumul judeţean DJ 252 D, Gioseni - Galbeni, unde 10 autovehicule mici au fost prinse de viscol, persoanele au fost preluate de primăria Tamaşi şi se intervine pentru deblocarea situaţiei cu buldoexcavator şi autogreder de la SDJ Bacău şi ISU Bacău.

Pe drumul judeţean DJ 207 G pe raza comunei Ruşi-Ciutea, unde un tir a blocat circulaţia autovehiculelor, s-a acţionat cu o maşină cu lamă şi un autogreder de la SDJ Bacău şi ISU Bacău, situaţia fiind deblocată la această oră. Se estimează ca în 30 de minute situaţia să fie deblocată şi pe DJ 252 D, Gioseni - Galbeni.

Pentru remedierea alimentării cu energie electrică a celor 180 de familii din Moineşti, situaţie cauzată de transformatorul care a luat foc din cauza suprasolicitării, serviciile E-ON lucrează şi se estimează soluţionarea situaţiei până la ora 15.00 Se acţionează, de asemeni, în Buhuşi, pentru înlocuirea unui transformator care alimentează 100 de familii, până la ora 18.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin