13.01.2013

Benzinariile parasite se vor redeschide?

Trei  benzinarii parasite din cele 43 ale lui Rafo, se afla in orasul nostru, Bacau. Rafo din Onesti si-a dat spre vanzare prin 2009, cele 43 de puncte pe care le detine in Romania. Patru dintre ele se afla in judet la noi, dintre care 3 sunt in oras, pe strada Stefan cel Mare (foto 2 3), pe str. Mihai Eminesescu, langa RMB(foto 1) si pe calea Romanului. (foto 6) O alta benzinarie parasita este cea de langa Stadionul Municipal, langa Mc Donalds. (foto 4-5) Acolo isi fac veacul oamenii strazii . Starea deplorabila si mizeria te fac sa ocolesti acel peisaj, nu tocmai placut.

Singura benzinarie care si-a gasit momentan o utilitate partiala, este cea de pe de langa Arena Mall, unde s-a dechis o autoservire cu mancare.

Am auzit ca benzinariile ce apartin de Rafo se vor redeschide in curand. Am sa revin cu detalii. Din punctul meu de vedere nu le vad asa bine printre blocuri, in caz de vreun accident, sunt prea multe apartamente puse in pericol.

Benzinaria de laga RMB (Rafo)
Benzinaria de langa Arena Mall (Rafo)
Benzinaria de langa Mec`
Benzinaria de la Serbanesti (Rafo)


3 comentarii:

  1. Sa stii ca autoservirea de care zici a bagat faliment :) . A rezistat o luna si un pic si apoi au inchis portile cum se zice.

    RăspundețiȘtergere
  2. cea din Serbanesti este deja in constructie, au demolat-o pe cea veche

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai exact unde a fost? Sunt curios ca la Serbanesti nu stiam ca exista.

      Ștergere

LinkWithin