08.01.2013

Bacauanul coleg cu Gigi Becali

Inceputul de saptamana a debutatat cu o conferinta de presa sustinuta de europarlamentarul Minodora Cliveti si deputatul Cosmin Necula, la sediul PSD Bacau.

Noul deputat de Bacau, este membru al Comisiei interparlamentare pentru relatia cu UNESCO, si membru din Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi,unde este coleg cu Gigi Becali. Cosmin a spus despre Gigi ca are bun simt dar uneori se mai pierde cand vine vorba de termenii tehnici, desi are diploma de drept.

Pentru ca este la inceput, si-a prezentat promisiunile ce-l vor tine ocupat pe intreg mandatul, iar prioritatile sunt: finalizarea spitalului minicipal, (care mai are nevoie de 40 de milioane de lei) si siguranta in scoli.

Politica externa - suntem inca necunoscuti

Minodora Cliveti este membru titutlar in Comisia pentru ocuparea fortei de munca si supleant in Comisia de mediu, sanatate, siguranta alimentara si in Comisia pentru drepturile femeilor si egalitate.

 A incercat sa ne explice că încercarea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu nu a fost privită cu ochi buni de către colegii din Parlamentul European, şi că, în mentalitatea europenilor, “un preşedinte nu se suspendă”. La randul sau, le-a explicat colegilor din parlament, ca acesta lege a fost introdusa pentru a evita abuzurile de putere, si de a avea o sansa de a  inlatura vreun caz gen Ceausescu.

Si integrarea României în spațiul Schengen a fost trecuta pe ordinea de zi. Anul acesta, Irlanda preia presedentia Uniunii Europene si s-au facut deja cateva vizite oficiale. Alta tara vizitata a mai fost Canada, unde se anunta promisiuni de ridicare a vizelor. La nivel extern, Romania inca este necunoscuta e declarat europarlmanentarul, lucurul ce-l pot confirma personal din vizita recenta prin Europa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin