02.11.2012

Ştefan Hruşcă la Teatrul de Vara

Probabil ca Ştefan Hruşcă si-ar fi dorit si un teatru de iarna pentru colindele sale, dar, este bucuros ca Teatrul de vara il va putea gazdui pentru concertul si lansarea noului album de colinde, “La mijlocu’ cerului” Asadar,  miercuri, 28 noiembrie, ora 20.00, Ştefan Hruşcă, cel care a devenit simbolul unei tradiţii seculare, aduce colinda pe scena Teatrului de Vară “Radu Beligan”.


În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul
de 60, respectiv 40 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului de Vară, la Agenţia Teatrului Bacovia, la casa de bilete a Casei de Cultură şi online pe www.vandbilete.ro.  

 Prin glasul lui Ştefan Hruşcă pare că se aud cântând moşii şi strămoşii care vestesc bucuria naşterii Mântuitorului. Colindele lui Hruşcă refac liniştea şi echilibrul sufletesc, făcându-ne mai buni, mai iubitori, mai iertători. 

“Concertul de Crăciun nu este un concert oarecare. Este o legătură sufletească şi spirituală care se naşte prin colind între mine şi public, deoarece colindul este un cântec de stare, pe care nu poţi să-l cânţi oriunde, oricând şi oricum. 
Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind”, declară Ştefan Hruşcă.

 Emoţia şi bucuria reîntâlnirii cu Ştefan Hruşcă va fi anul acesta dublată şi de lansarea unui nou album de colinde – “La mijlocu’ cerului”. Albumul s-a născut din dorinţa artistului de a împărţi cu publicul tot ce e bun şi adevărat în cântecul românesc. Albumul “La mijlocu’ cerului” este, totodată, invitaţia lui Ştefan Hruşcă de a ne preţui valorile şi tradiţiile autentice. , miercuri, 28 noiembrie, de la ora 20.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin