27.11.2012

Noutati din minifotbal

 Liderele la zi a Campionatului Județean de Minifotbal, FC Coriolan și Brigada Diverse, din cadrul Diviziei de Bacău și respectiv Diviziei de Onești, au ieșit de pe teren în această etapă învinse, ceea ce demonstrează incă o dată că jocul de minifotbalul poate fi deschis oricărui rezultat.

Astfel FC Coriolan a pierdut cu 4-6 în fața echipei Oz Er Golden Boys, învingătoarea impunându-se prin
valorile individuale ale echipei, printre care este de remarcat și internaționalul Sorin Ghiuș, cel care a dus scorul la 4-1. De cealaltă parte Ionuț Furtună a reușit și el să iasă în evidență prin câteva faze create pe cont propriu.

Cu actuala pierdere, FC Coriolan rămâne în continuare lider al campionatului, echipa Victoria având un meci un mai puțin disputat. La Onești Stejarul Oituz a fost echipa care a surprins lidera la zi, Brigada Diverse, de care a trecut cu scorul de 10-2. Stejarul Oituz a jucat impecabil, fiind o echipă foarte tehnică care practică un joc în viteză, nicio echipă nu ar fi reușit să stea în fața lor ținând cont de forma pe care au avut-o în această partidă. Totodată acest rezultat demonstrează că victoria din etapa precedentă cu echipa Tsunami nu a fost întâmplător. În urma acestui rezultat Stejarul Oituz urcă până pe locul 3, la doar trei puncte de ocupantele primelor două locuri. Un alt meci de excepție a fost cel dintre Tsunami și Perla Moldovei, încheiat cu victoria celor de la Tsunami cu scorul de 9-6. După eșecul suferit în fața celor de la Stejarul, Tsunami s-a impus destul de greu în această partidă, unde lipsa de inspirație la finalizare a jucătorilor de la Perla Moldovei a făcut ca balanța să încline în altă direcție. Jucătorii meciului au fost nominalizați Radu Oltean și Bogdan Ionel.

Deși clasamentul nu ar fi arătat-o R.E.D. 2012 a avut un meci foarte greu cu FC Oituz încheiat cu scorul final de 8-6. Alin Calapod a fost jucătorul meciului, el fiind cel care a și majorat diferența de la 7-6, consfințind scorul final al partidei, chiar cu un minut înainte de final. Ionuț Barote a reușit și el un meci foarte bun pentru echipa sa, FC Oituz. În urma unei contestații depuse în etapa precedentă în partida dintre R.E.D.2012 și Brigada Diverse încheiată cu scorul de 4-2, Asociația Județeană de Minifotbal a dat câștig de cauză echipei Brigada Diverse care a contestat dreptul de joc al unui jucător al formației R.E.D. 2012 ca urmare a faptului că acesta se afla în stare de suspendare ca urmare a unui cartonaș roșu. Revenind la Bacău, echipa Metro se află pe acest final de campionat într-o formă extraordinară, înregistrând deja cea de-a treia victorie consecutivă. De data aceasta Metro a învins pe Ultra Boys cu scorul de 7-6, într-un joc extrem de plăcut în care relațiile de joc ale acestei echipe au făcut diferența. Jucătorii meciului au fost nominalizați Andrei Bărbulescu și Ionuț Moise.

 În cursul acestei săptămâni se vor disputa și partidele dintre Fair-Play și Gim Sport și respect Vilcor și Soffa Club din cadrul acestei primei etape din returul campionatului. ”O etapă frumoasă atât pe teren cât și în afara terenului în ceea ce privește numărul din ce în ce mai mare al spectatorilor care devin fini cunoscători ai fenomenului minifotbal. Fiecare meci de minifotbal este o confirmare a faptului că nicio echipă nu este învingătoare sau învinsă”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal Bacău. Rezultate Divizia de Bacău:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin