04.11.2012

Inaugurarea primei "Business cafe" din Bacau

In urma cu citiva ani, auzisem pentru prima oara de conceptul de business cafe. Mediul cafenelelor este unul informal, adecvat atat relaxarii cat si dezvoltarii afacerilor. In Bacau, tocmai s-a inaugurat in cadrul Bancii Transilvania, prima cafenea de afaceri. Cresterea numarului de clienti din cadrul unitatii bancare se poate datora si acestui loc de relaxare. Ideea pe care s-a bazat acest concept este ca tot mai multi clienti ai bancii sa devina clienti ai cafenelelor si invers.

Cei care vin in aceste cafenele pot citi presa financiara, pot urmari stirile economice si indicii bursieri.
Totodata s-a inaugurat oficial si sediul bancii Transilvania.

In prezent, pe piata din Romania au cafenele sub brand propriu Banca Transilvania (BT), Banca Comerciala Romana (BCR) si Banca Romana de Dezvoltare (BRD). BT Café® este prima cafenea bancara din Romania si reprezinta cel mai inedit proiect al Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA. Conceptul a fost lansat pe piata in anul 2004, in Bucuresti si a fost primit foarte bine, din toate punctele de vedere.

In Bacau, "BUSINESS TIME COFFEE" este  situata la etajul 6 a Torre Buena Vista, unde ofera  una din cele mai frumoase panorame ale orasului.

Toate fotografiile pe facebook << click



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin