17.11.2012

HobbyFest- Editia a II

HobbyFest- Editia a II- a un festival pentru tinerii liceeni ai orasului Bacau

Asociatia ”Dă Mai Departe” din Bacau organizează in ziua de 17 noiembrie 2012 prima etapa din cadrul Festivalului HobbyFest adresat tinerilor liceeni din orasul Bacau.

Sambata, 17 noiembrie incepand cu orele 17.00 la Galeriile Cora, aproximativ 100 de tineri din 6 licee bacauane vor participa la HobbyFest si vor reprezenta “Prietenia” in creatii artistice ce vor fi incadrate la una din urmatoarele categorii: dans, muzica, arta plastica, teatru, foto si video.

 Vineri, 23 noiembrie incepand cu orele 17.00 la Teatrul Municipal “George Bacovia” va fi Gala Premiilor
unde cei mai talentati tineri vor fi premiati. „Este un eveniment cu si pentru tineri. Suntem bucurosi ca s- au inscris la aceasta editie multi tineri care apreciaza prietenia si doresc sa o exprime printr-o creatie artistica in fata publicului. Tinerii se implica si fac lucruri foarte frumoase iar noi adultii nu trebuie decat sa ii apreciem si sa ii incurajam. De aceea invitam pe cat mai multi sambata orele 17.00 la Galeriile Cora pentru a fi si a ne bucura impreuna cu tinerii de momentele frumoase pe care le vor oferi tuturor celor care ii vor privi. Apreciem tinerii care s- au inscris la HobbyFest dar si pe voluntarii care s- au ocupat de organizare si dorim sa ii felicitam pentru initiativa si implicarea lor in acest proiect” declara Ana Maria Chirita, presedinte Asociatia „Da Mai Departe”Bacau

HobbyFest este un eveniment care isi propune sa ofere un cadru de exprimare tinerilor care doresc sa promoveze valori sociale printr- o creatie artistica. In acest an tema festivalului este PRIETENIA. Acest festival face parte din proiectul „Tineri pentru o lume mai buna”, proiect finantat de Primaria Municipiului Bacau si derulat de asociatie in perioada mai- noiembrie 2012. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin