30.11.2012

Bijuterii virtuale : La Rosa

In Bacau tocmai a fost Targul de Nunti pe 2012 si am analizat ca nu a fost niciun expozant cu verighete.
Dar desigur nu trebuie sa intram in panica, deorece mediul online te salveaza  mereu. Tinerii casatoriti sau in special doamnele, fie ca sunt in cautarea  inelelor de logodna sau a unor bijuterii au cea mai simpla metoda de vizionare si achizitionare a lor: magazinul online La Rosa. Plus ca niste sfaturi si aflarea  unor tendinte nu strica niciodata. De aceea, au si blog

LA ROSA a inaugurat primul magazin din Romania in anul 2005, un boutique privat de bijuterii, verighete si inele de logodna, pentru ca mai apoi, in 2011, sa deschida doua noi magazine in Constanta si Craiova.
Creat din dragoste pentru bijuterii, atelierul LA ROSA este specializat in productia verighetelor si a inelelor de logodna, toate unicat sau in serie mica, din materiale pretioase de cea mai buna calitate.

Vorba lui Marius Sescu, este interesant cum brandul Bijuterii La Rosa, având o echipă cu peste 40 de ani de
experiență în spate, s-a adaptat așa de bine pe internet și folosește cele mai noi tehnologii pentru a genera vânzări și a relaționa cu clienții, fie ei actuali sau potențiali. Cred că multe branduri ar avea de învățat de la ei.




Apropo, intram in luna cadourilor: Spor la click-uit:)

Un comentariu:

LinkWithin