14.11.2012

AGRO BACĂU 2012 se deschide pe 22 noiembrie

S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A., împreună cu Camera Agricolă Județeană Bacău și Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Bacău, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează, în perioada 22-25 noiembrie, Târgul “AGRO BACĂU 2012″. 

 Evenimentul va aduce la un loc fermieri, producători, importatori și distribuitori de materii prime, utilaje și echipamente utilizate în agricultură, zootehnie și industria alimentară. Nu vor lipsi produsele agroalimentare și
viticole, precum și activități de interes pentru toate categoriile de public. În cadrul Târgului AGRO BACĂU 2012, în data de 22 noiembrie, S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A. organizează, alături de Centrul Europe Direct Nord-Est și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, dezbaterea publică intitulată “Politica agricolă comună și dezvoltarea rurală”.

 Subiectul dezbaterii îl reprezintă importanța agriculturii și dezvoltării rurale și finanțările disponibile în acest domeniu pentru stimularea dezvoltării economice și a competitivității în Regiunea Nord-Est. Evenimentul va beneficia de prezența autorităților locale, naționale, a unor importanți lectori universitari, precum și a unor manageri de top din industria agro-alimentară. Nu în cele din urmă, veți găsi aici specialiști și consultanți gata să vă dea cele mai bune sfaturi de finanțare și creditare. Invităm operatorii economici din domeniu, fermierii și micii producători să-și expună produsele și serviciile la pavilioanele expoziționale special amenajate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin