07.08.2012

Un fel de protest cu "Taurii furiosi"

Anuntat pe facebook ca un protest impotriva starii in care a ajuns echipa de fotbal a Bacaului, din cele peste 400 de likeuri, s-au strans aproximativ 70 de suporteri ai “galben-albastrilor”. Liderul lor, "Olandezul" s-a declarat nemultumit si a spus ca cei care au dat like si nu au venit sa le dea ........de bine.

 Adunarea s-a facut pe bancutele din centru,  dar dupa ce s-au hotarat sa plece spre primarie, la prefectura au fost opriti, pentru ca jandarmii  sa-i legitimeze pe cativa dintre  tinerii prezenti la acest miting.
In fata lor mergeau 3 care aruncau petarde. (cum sa dai pocnitori in centru, in mijlocul verii? nu esti nici pe stadion si nici revelionul nu e) Lucrul acesta demonstreaza multe despre ei....




Situatia deplorabila in care a ajuns fotbalul bacauan se datoreaza tuturor. Incepand de la ambitiile si orgoliile   fostului primar si terminand cu cei care scuipa seminte pe stadion si injura. Isi  merita soarta. In strainatate poti merge cu familia la stadion sa vezi cu adevarat sport. La noi, e altceva.


FCM Bacau se afla cu un pas in groapa, iar Sport Club se zbate de mult timp in farmecele ligii a III-a. Pe mine nu ma mira....Poate stadionul care se construieste in cartierul CFR, si o noua vizune vor face lumina in acest caz patologic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin