07.08.2012

Concert "Lala Band" - 31 august - Teatrul de vara (Up-date)

Neaparat trebuie sa va anunt ca scriu in premiera despre concertul "LALA BAND" din Bacau. Cam asa ar fi sunat textul unor bloggeri, daca ar fi scris primii. Ca sa nu bat campii, am cautat inainte pe google si pe fiecare blog, si intr-adevar informatia nu a mai scris-o nimeni. Senzational si soc. Am exclusivitate....ntz ntz ntz

In alta ordine de idei, vineri 31 august 2012, la Teatrul de Vara din Bacau are loc concertul  trupei "LALA BAND" cunoscuta mai ales de adolescenti, din serialul "Pariu cu Viata" difuzat pe Pro TV. Evenimentul incepe la orele 19:00.

Trupa Lala Band a înregistrat până în prezent trei albume - „LaLa Xmas Songs", „LaLaLove Songs" şi „LaLa Summer Love" – care au înregistrat vânzări record şi a susţinut concerte atât în capitală cât şi în ţară. Băcăuanii vor fi răsfăţaţi cu un show special, care va include muzică live, numeroase costume, pasiune şi energie. Lala Band – Like Life – în Bacău! Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:


VIP package – 150 lei (un obiect inscripţionat Lala Band, poster cu autografe, acces la sesiunea de autografe şi fotografii cu membrii trupei)
 categ. I – 100 lei
categ. a II-a – 80 lei
categ. a III-a – 60 lei
categ. a IV-a – 40 lei

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului de Vară, a Casei de Cultură a Sindicatelor, la Agenţia Teatrului Bacovia, în Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.

10 comentarii:

LinkWithin