12.04.2012

Ultima saptamana de nominalizari la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

19 Aprilie este termenul limita pentru inscrierea de nominalizari la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane editia a XI-a, cel mai important eveniment local care promoveaza spiritul civic, implicarea comunitara si responsabilitatea sociala.
In data de 10 mai, in fata personalitatilor de seama si a membrilor marcanti ai comunitatii locale de afaceri si ai societatii civile bacauane, cele mai importante proiecte derulate in folosul comunitatii locale in anul 2011, vor fi recunoscute public si aplaudate la scena deschisa.

Deoarece Gala isi propune sa ofere o reflectare cat mai buna si obiectiva a initiativelor de responsabilitate sociala din 2011, organizatorii invita bacauanii sa faca nominalizari la cele trei categorii de premii ale Galei: persoane fizice, institutii sau ONG-uri, firme si companii. Nominalizarile pot fi facute atat de simpli cetateni cat si de ONG-uri, institutii publice si societatile comerciale care doresc sa-si promoveze partenerii sau chiar propriile proiecte.

 CINE POATE FI NOMINALIZAT


Pot avea statutul de nominalizati societati comerciale, institutii publice sau organizatii non-profit si persoane fizice din judetul Bacau, care au intreprins in anul precedent actiuni si proiecte concrete, bine definite, ce au vizat dezvoltarea comunitatii locale, rezolvarea unor probleme de interes general, ajutorarea semenilor aflati in nevoie si sprijinirea categoriilor defavorizate. La editia din acest an sunt acceptate si incurajate autonominalizarile!

  CUM SE FAC NOMINALIZARILE SI IN CE PERIOADA
Nominalizarile se vor putea face exclusiv on-line completand unul dintre formularele disponibile pe pagina de internet a Galei www.fsc.ro, accesand butonul: “Fa o nominalizare!”. Perioada de trimitere a nominalizarilor este 19 martie – 19 aprilie (ora 16:00). Un rezumat al fiecarui proiect nominalizat va fi disponibil pe site dupa incheierea perioadei de nominalizari.

 CUM SE VOR STABILI CASTIGATORII
Deoarece se doreste ca premiile acordate in cadrul Galei sa ofere o reflectare corecta si echitabila a celor mai importante actiuni si proiecte de responsabilitate si implicare comunitara din anul precedent, selectia si jurizarea nominalizarilor va fi facuta de un comitet independent alcatuit din reprezentanti ai unor institutii publice si ai mass media.

Jurizarea se va efectua in perioada 20-26.04.2012. Finalistii la fiecare categorie (primele trei proiecte clasate in urma jurizarii) vor avea statutul de invitati speciali ai Galei. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul evenimentului care va avea loc in data de 10 mai, incepand cu orele 18:00, la restaurantul Levisticum din Bacau.

Ionut Chirita,
coordonator fundraising&PR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin