04.04.2012

"Scoala altfel" - o treaba buna

Nebunie mare saptamana aceasta, cu "Scoala altfel". E plin orasul de grupuri de elevi, ce merg pe la muzee, cinema, parcuri, etc....Lucru bun de altfel..mai socializeaza, creste economia si mai scapa si de scoala.

Marti, 3 aprilie 2012, la Cimitirul Eroilor din municipiul Bacău a fost desfăşurată o acţiune de ecologizare şi înfrumuseţare a cimitirului, acţiune iniţiată de conducerile Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” şi Şcolii cu clasele I – VIII „Alecu Russo” din municipiul Bacău în cadrul programului „Şcoala altfel”.

Activitatea a fost coordonată de domnul colonel (r) Paul Valerian Timofte, preşedintele Asociaţiei
Naţionale Cultul Eroilor – filiala judeţeană „Colonel Corneliu Chirieş” Bacău.
La această acţiune au participat aproximativ 30 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.
La final a fost oficiată o slujbă religioasă în memoria eroilor căzuţi la datorie în primul război mondial pentru independenţa şi suveranitatea ţării.



Domnul colonel (r) Paul Valerian Timofte ne-a declarat:
„Vrem să dăm un exemplu celor care iubesc neamul şi ţara că eroii nu trebuie uitaţi niciodată. Cei care doresc pot derula în continuare astfel de acţiuni pentru a –i cinsti cum se cuvine pe eroii neamului românesc”.

Proiectul “Şcoala altfel” continuă şi la jandarmi.
În această săptămână , în cadrul proiectului “Şcoala altfel” , la nivelul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău se va desfăşura în ziua de JOI, 5 APRILIE 2012, ÎNCEPÂND CU ORA 11.00, ZIUA PORŢILOR DESCHISE, activitate la care sunt invitaţi să participe copii din cadrul instituţiilor şcolare din municipiul Bacău precum şi alţi doritori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin