30.04.2012

Dragos Benea si Romeo Stavarache si-au depus candidaturile

Candidatii Uniunii Social Liberale, Dragos Benea si Romeo Stavarache, si-au depus candidaturile pentru functiile de Presedinte al Consiliului Judetean Bacau si Primar al Municipiului Bacau

Sambata, 28 aprilie 2012, candidatii din partea Uniunii Social Liberale , Dragos Benea, Presedinte in exercitiu al Consiliului Judetean Bacau si Romeo Stavarache, Primar in functie al Municipiului Bacau, si-au depus oficial candidaturile pentru castigarea unor noi mandate la alegerile din 10 iunie.

Prezenta celor doi candidati sublinieaza viabilitatea proiectului USL la nivelul judetului si municipiului Bacau, materializata prin candidaturi comune pe listele de consilieri judeteni si locali. Alaturi de cei doi candidati la cele mai inalte functii administrative din judet s-au aflat si domnii Constantin Avram, Presedinte al Partidului Conservator si Ionel Palar, deputat de Bacau precum si numerosi candidati la functiile de consilieri judeteni din partea tuturor celor trei partide componente ale Uniunii Social Liberale.

„Am depus candidatura in comun cu domnul Stavarache pentru ca tot asa sper sa functionam ca o echipa in urmatorii 4 ani. In echipa alaturi de un Guvern condus de Victor Ponta care sa fie receptiv la proiectele bacauanilor, nu asa cum s-a intamplat pana acum”, a declarat Dragos Benea imediat dupa depunerea candidaturii.

Dragos Benea a fost initiatorul a numeroase proiecte importante (reabilitarea Spitalului Judetean, a Maternitatii, refacerea infrastructurii rutiere judetene, realizarea alimentarii cu apa si canalizare, a sistemului de management al deseurilor si salubrizare, sprijinirea elevilor din mediul rural prin programul Ghiozdanul Scolarului), unele dinte cele mai ample dintre acestea, in special cele cofinantate din fonduri europene fiind demarate in parteneriat cu Primaria Municipiului Bacau si Primarul Romeo Stavarache.
Proiectele finalizate dar si cele incepute sunt argumentele depunerii unei noi candidaturi in ideea unei continuitati administrative de care bacauanii au nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin