13.04.2012

Concert caritabil - "Primavara carierei muzicale"

Asociatia "Lumina" in parteneriat cu Artis Daio Club, organizeaza  miercuri,18 aprilie incepand cu ora 17 in Arena Mall, spectacolul "Primavara carierei muzicale".

Asociația Lumina a fost fondată în 1998 de către fundația Cry in the Dark - Marea Britanie și este o
organizație creștină de caritate a cărei misiune este de a ajuta pe cei în nevoie indiferent de etnie, sex, apartenență religioasa etc., și este singura organizație din nord-estul României care oferă îngrijiri paliative copiilor si tinerilor diagnosticati cu o boala incurabila.


Asociația Lumina cuprinde două proiecte:

Hospice Casa Albert, cu sediul în Sat Luncani, Com. Mărgineni, Jud.Bacău, a debutat în anul 2006,având ca viziune îmbunătățirea considerabilă a calității vieții copiilor și tineri ori adulți cu speranță limitată de viață.Până in acest moment sunt peste 150 de beneficiari și peste 200 de aparținatori ai serviciilor asociatiei.
Centrul rezidential “Casa Lumina” –este un cămin pentru 22 de tineri cu nevoi speciale, localizat în Comănești. Acest proiect a debutatîn 1998 și viziuneasa a fost și rămâne,să facă o diferențăînviațaacestortineriprinoferirea de suportmedical,social, psihologic, emotional si spiritual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin