07.04.2012

Cinematograful Orizont - o problema locala (foto interior)

Am mai scris despre pericolul pe care-l reprezinta fostul Cinematograf Orizont, aici si aici.
In pozele realizate acum (aprilie 2012), puteti vedea stadiul si mai degradat in care a ajuns. S-a golit tot din interior iar exteriorul se degradeaza pe zi ce trece, ramanand in continuare un pericol public, deorece bucati din tencuiala stau sa cada pe trecatori.

Ultima veste a venit din partea Primariei, ca ar dori sa-l transforme in sediul Taxelor si Impozitelor. O idee mai eronata ca aceasta nici ca se putea. In primul rand ai nevoie de locuri de parcare. IN ZONA NU EXISTA NICIUN LOC DE PARCARE! Unde vor parca angajatii, dar unde vor parca sutele de bacauani, cand vor dori sa-si plateasca taxele si impozitele? 

Avand in vedere starea degradata in care se afla cladirea, costul renovarii si reconsolidarii, cred ca e prea mare. Sincer, nici nu stiu ce scop i se poate da cladirii, avand in vedere aceste doua probleme (lipsa totala a locurilor de parcare si starea tehnica)

Cel mai indicat ar fi demolarea si construirea unei super parcari si a unui loc de joaca. Si asa cartierul Orizont e destul de sufocat....Dar cine stie ce surprize ne mai asteapta....Sa nu spuneti ca nu v-am zis.....

Foto:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin