05.01.2011

Centru de informare şi consiliere pentru migranţi în Bacau

Fundatia de Sprijin Comunitar a deschis un Centru de informare şi consiliere pentru migranţi în Bacau.

Centrul funcţionează în cadrul Proiectului „Reţea de centre de informare şi consiliere pentru resortisanţi ai unor ţări terţe”. Proiectul contribuie la integrarea străinilor cu şedere legală pe teritoriul României, prin asigurarea unor servicii relevante de informare şi consiliere care să faciliteze accesul nediscriminatoriu al migranţilor la
serviciile publice.

Proiectul este finanţat prin Fondul European de Integrare a resortisanţilor ţărilor terţe, Programul Anual 2009, în cadrul Programului general „Solidaritatea şi Gestionarea fluxurilor migratorii”.

Proiectul „Reţea de centre de informare şi consiliere pentru resortisanţi ai unor ţări terţe” este implementat în perioada 1 iunie 2010 – 31 mai 2011 de către Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), în cooperare cu parteneri locali precum Fundatia de Sprijin Comunitar din Bacau. Astfel, Centrul de informare şi consiliere pentru migranţi din Bacau face parte dintr-o reţea care funcţionează în următoarele 15 oraşe din România: Bucureşti/ Ilfov, Bacău, Buzău, Braşov, Cluj, Constanța, Craiova, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Târgul Mureş şi Timişoara.

Detalii suplimentare puteţi obţinute de la Fundatia de Sprijin Comunitar:

Persoane de contact Busuioc Ramona, Rusu Daniela

Telefon 0234/585658
Fax 0234/585658
Email cis.bacau@iom.int

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin