29.09.2010

Cronica viitorului in Bacau

 Acest articol este o selectie de stiri, ale blogurile anului 2078 din Bacau si necesita imaginatia activata:

Ca in fiecare an, autoritatile au fost luate pe nepregatite si ninsoarea cazuta a blocat circulatia pe teritoriul orasului. In pasajul subteran s-a produs un mic accident din cauza poleiului si implicit a nerespectarii distantei.

Din cauza cutremurului a fost refacut si centrul istoric al Bacaului. Pacat de lipsa de interes din partea autoritatilor ca s-ar fi putut evita acea tragedie, daca blocurile ar fi fost consolidate la timp.

Inundatiile de anul acesta au fost stopate datorita digului construit de autoritatile olandeze, satule ca la fiecare ploaie torentiala, locuitorii zonelor afectate sa fie in suferinta.

Noile zone de locuinte din Cartierele CFR si fosta Uzina Letea sunt acum populate in totalitate si se cauta arhitecti peisagisti pentru improspatarea planului cu iarba de pe garaje.


Centrul de afaceri a organizat a XXI-a conferinta internationala a producatorilor de latex

Miss Univers s-a incheiat cu succes. Sala Polivalenta din Bacau s-a mandrit timp de trei zile cu cele mai frumoase romance. Bacaul cum era de asteptat a castigat locul 1. Ce n-ar fi dat  Catalin Botezatu sa mai fi trait in perioada aceasta.


Catedrala Ortodoxa "Inaltarea Domnului " din centrul Bacaului a fost gazda intrunirii la nivel inalt a liderilor bisericii ortodoxe. S-au desecurizat si arhivele dosarului Preafericitului Daniel. Preotii si-au facut cruce.

La noul Spitalul Municipal s-a aplicat in premiera mondiala  un leac de lungire a vietii in cazul infestarii cu Hiv. Cercetarea este facuta de medici romani, dar desigur cu fonduri straine. O mama a nascut pentru a doua oara tripleti iar echipa de la Discovery este prezenta la fata locului.
Presa bacauana nu a fost lasata sa intre. Din ancheta s-a aflat ca portarul buclucas este stra-stra nepotul portarului care era pe vremea cand un fost primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, a fost internat la spital. Vechile obiceiuri nu se uita....

Majoritatea politicienilor  din vechile guvernari s-au imbolnavit de cancer si au  murit in chinuri sau au avut accidente (probabil datorita blestemelor si suferintelor poporului roman, adunate de-a lungul anilor )

Se pare ca au trebuit sa moara 14 primari de la revolutia din 1989, pentru ca Bacaul sa ajunga la acest nivel. Disney-landul din zona insulei de agrement, debarcaderul cu iahturi, centrul spatial, Catedrala Ortodoxa cu moastele adapostite, zecile de hoteluri ultra-moderne sau patrimoniul cultural salvat de la cutremur sunt doar cateva din atractiile orasului.


Stiri Diverse:

Dupa atata timp de la  acceptarea caselor de toleranta in Romania, un grup de extremisti au aruncat o grenada  intr-un bordel. Din fericire nu au existat raniti, ci doar intreruperi de placeri, clientii fiind nevoiti sa iasa afara doar cu caciula pe ei si fara chitanta rupta (funny, stiu:)

Aparatele foto DSLR au ajuns atat de ieftine incat se vand la kilogram la Muzeul Tehnicii din Bacau. Noua tehnologie a pemis integrarea DSLR-ului in telefonul mobil.

In numarul de maine veti afla de ce Iliescu a murit tocmai cand era in drum spre O Tv si ce ar fi vrut sa dezvaluie inainte de moarte. Fostul presedinte Dan Diaconescu va sustine o conferita de presa alaturi
de Elodia.


Acest pamflet este o realitate reflectata in trecutul viitorului nostru prezent.(nici eu nu inteleg, trebuie recitit :))

7 comentarii:

  1. Bun articolul unele lucruri din viziunea ta sigur se vor indeplini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos articol, felicitari!
    Cititnd-ul am reusit sa zambesc gandidu-ma, putin, la viitor.

    Personal consider ca imaginatia si creativitatea ar trebui sa mai faca parte si din alte articole.

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) o parte mi-as dori sa devina realitate

    RăspundețiȘtergere
  4. as vrea sa fii pocit la partea ceea cu blestematii care ne-au condus tara!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. bun tare articolul !

    RăspundețiȘtergere
  6. In legatura cu evolutia bacaului cred ca ai dreptate dar nu cred ca vor mai exista telefoane mobile peste 50 ani..vom fi capabili sa facem poze cu ochiul dar stiind ca in romania nu prea se schimba mare lucru sunt absolut sigur ca , carutele o sa-si mai faca prezenta pe cei 2 km de autostrada.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin