09.04.2009

Inaugurare Carrefour Bacau din Central Plaza

Astazi 9 aprile 2009 s-a inaugurat Carrefour Bacau din Central Plaza(despre care am mai scris). Deschiderea s-a anuntat la ora 10. Cu o intaziere de jumatate de ora, s-a inceput, cu un discurs din partea investitorului ,,Cip Savin'' si a viceprimarului Luchian, urmata cu slujba de sfintire a locului, condusa de parintele Gherasim.

In fata mallului erau deja adunati o mana de oameni inca de dimineata. Din nefericire pentru ei , nu li s-a permis intrarea, de la ora 10 fiind doar pentru presa si oficialitati. Dupa parerea mea a fost o organizare buna, (discursuri, slujba) invitatii fiind poftiti si la un cocktail dupa terminarea protocolului. La 11:30 s-a dat drumul si pentru oamenii adunati in fata mallului, in 3 minute umplindu-se tot magazinul. Desi Carrefour-ul din interior este unul express, adica mai mic fata de cel care se va deschide in nordul Bacaului, vreau sa zic ca este destul de mare si are o gama destul de diversificata, iar daca ar fi sa fac o comparatie, ar semana cu Billa si cu Kaufland.

La etaj inca se lucreza, momentan fiind aproapte gata doar cafeneaua. La fel si la subsol se lucreza la parcare, dar ea este deja utilizabila.


Cateva poze de la deschidere:





Whats`s up,Doc?

Investitorii si viceprimarul





Coktailul in cinstea deschiderii








In curand si un filmulet de la deschidere

Un comentariu:

  1. Carrefour este un supermarket mai mare si bine aprovizionat.
    Cafeneaua Bourbon este OK si ca amenajare si ca servicii.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin