08.12.2022

Vlad Nicolici intră LIVE la VOCEA ROMÂNIEI!

Actor al Teatrului municipal Bacovia din Bacău, Vlad Nicolici a mai fost prezent publicului și la ultima ediție a Zilelor Bacăului, unde a prezentat o parte a spectacolului. 

Însă foarte mulți l-au cunoscut la „Vocea României”, acolo unde a trecut mai departe, urmând ca vineri, 9 decembrie, să evolueze live în emisiunea de la Pro Tv.


Are nevoie de susținerea publicului și a transmis câteva gânduri către voi:

 ,,Eu sunt Vlad! De cele mai multe ori Nicolici si cateodata si Andrei. Am 27 de ani, sunt actor cu diploma, muzician fara diploma, dar activez in domeniul artistic de peste 10 ani. Anul acesta m-am hotărât sa particip la Vocea Romaniei. Pasul acesta in viata mea este unul destul de mare si important, zic eu. Nu stiu alt raspuns la intrebarea "De ce te-ai dus la Vocea Romaniei?", decat faptul ca ma simt foarte pregătit sa fac asta. Inca sunt in proces de dezvoltare artistica si cred ca mereu am sa fiu, insa anul acesta am simțit ca am un bagaj artistic pe care il pot oferi. 

Pana acum, participarea la Vocea României a însemnat un mediu de dezvoltare artistica cum nu am mai avut pana acum. Aici, la Vocea, totul trebuie sa fie perfect. Sa fii pregătit non stop de noi provocări si de depasirea anumitor limite.

Datorita acestui concurs am cunoscut cativa oameni absolut minunati, de la care am ce învața si care ma fac sa fiu mai bun. Printre ei se numără Denis de la The Motans care, din sinceritatea sa artistica, m-a facut sa simt muzica într-un mod mult mai profund ca pana acum ; Smiley de la Smiley :)) care mi-a oferit dimensiunea profesionista a muzicii si Theo Rose care a fost ca un inger păzitor si care mi-a oferit acea strălucire de care avem mare nevoie de scena. 

Schimbarea echipelor, trecand de la echipa Denis la echipa Smiley & Theo, mi-a oferit sansa de a trece prin stiluri diferite de abordare a antrenorilor, prin pareri diferite, iar asta m-a facut sa ma descopăr mult mai bine ca muzician. 

Imi place provocarea, asa ca nu ma voi da la o parte de la tot ce va veni greu, dar si frumos in acest concurs mai departe.

Am trecut printr-o perioada destul de grea si plina de concerte, spectacole si repetiții, deplasări si tot felul, iar între toate acestea am fost si sunt concurent la Vocea Romaniei. Toata agitația si aglomeratia asta imi sunt caracteristice si am impresia ca nici nu as reusi altfel. Dar recunosc ca in tot acest timp m-a ajutat enorm susținerea pe care am primit-o de la colegii mei din Teatrul Bacovia, unde lucrez. Am parte de un director extraordinar care ma susține si ma împinge de la spate, ca de altfel pe toti angajatii instituției, iar acest lucru mi-a oferit contextul in care sa pot face performanta atat pe scena teatrului bacauan, cat si pe scena Vocii României.

In momentul de fata ma pregatesc intens pentru etapa Live-urilor de la Vocea Romaniei si recunosc ca am emotii, dar sunt gata sa fac show!

Asadar, va invit sa ma urmăriți, iar daca va place sa ma si votați, Vineri, 9 decembrie, la ProTV!"

Video:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin