31.01.2019

Trupa Artizan lanseaza un nou single

Trupa Artizan te invita sa asculti noul lor single, PANA LA TINE, pe canalul lor de Youtube incepand cu data de 1 februarie 2019 de aceea te invitam pe pagina lor de Facebook si YouTube pentru a asculta si a da un LIKE generos.



Au un repertoriu de invidiat, insumand peste
500 de melodii cantate intr-un stil propriu, plin de energie, de la cover-uri oldies pana la hituri reorchestrate cu stilul pop rock si muzica de petrecere, ce au fost share-uite pe Facebook, YouTube sau Google Plus. Publicul ii recomanda si aplauda pentru dedicarea lor, energia si bucuria lor de a canta.


Al doilea lor single, PANA LA TINE, este o piesa dedicata tuturor mirilor care i-au ales sa le cante la cel mai important eveniment din viata lor si desigur, tuturor indragostitilor. Te vei bucura de energía iubirii de la primele acorduri ale piesei. Asa cum iubirea alchimizeaza stari si situatii din viata, la fel va face si mesajul acestei piese.

In acest an, cand implinesc 6 ani de activitate, se pot lauda cu:

- un palmares de peste 200 de evenimente

- 2 concerte aniversare, la 3 si respectiv 5 ani

- colaborari cu nume precum: Aurelian Temisan, Luminita Anghel, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Vasilica Tataru, George Cojocarescu,etc

- un album de piese internationale reinterpretate in stil propriu denumit ‘’Calatori in timp din ‘70,’80…pana astazi’’

- doua single uri proprii, respectiv INIMA HAIMANA,lansat anul trecut si noul single PANA LA TINE (https://www.youtube.com/watch?v=BOtahDOelMo)

Ideala pentru dansul mirilor sau pentru orice inceput de petrecere single ul celor de la Artizan, se poate downloada atat de pe canalul lor de Youtube cat si de pe Sondcloud.

La productia videoclipului au participat:

Muzica si Versuri: Badiu Sebastian Mircea si Rucsandra Iliescu

Productie: Badiu Sebastian Mircea, Danut Gheorghes (Trupa Artizan), Dimas Production

Mix & Master: Badiu Sebastian Mircea

Video: Catalin Calinescu (CSART FILM)

Dansatori: Catalina si Cristi Sava (Academia de dans Adamas)

Locatie videoclip: Palatul Alexander (Suceava)

Lumini ambient: Dan Zlei (Party-Show Entertainment)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin