05.07.2017

Vizită inedită la Festivalul Geto-Dacic din Bacău

Un băcăuan a reușit să deschidă ușile arhivelor Vaticanului și s-a întors cu documente în România. Campion mondial multiplu la karate, istoricul și scriitorul Vasile Lupașc ne aduce informații inedite despre istoria noastră, pe care merită să le cunoașteți.

El a semnat un contract Hollywood-ul pentru un film inspirat din romanul său istoric „Răstignit între cruci”, despre viaţa lui Vlad Ţepeş, domnitor asemuit pe nedrept cu vampirul Dracula.

Autor al trilogiei „Răstignit între cruci” istoricul Vasile Lupasc scoate la iveală ADEVĂRUL și face un gest de reabilitare a personalităţii lui Vlad Ţepeş fiind un mare serviciu educaţiei şi culturii române.

Sâmbătă, 8 iulie 2017, la ora 18:00, va lansa ”Marea Carte Cu Eroi” la Bacău, în cadrul Festivalului Geto-Dacilor. ”Festivalul se anunță a fi un eveniment extrem de spectaculos, iar pentru mine emoția este una dincolo de cuvinte. Voi reveni după foarte multă vreme în oraşul în care m-am născut. Ne vedem la Bacău! ”



Proiectul, intitulat generic Vlad Voievod Drăculea, cuprinde:

trilogia istorică: Răstignit Între Cruci Volumul I, Răstignit Între Cruci Volumul II, Răstignit Între Cruci Volumul III, cărțile audio: Străjer la Porțile Raiului, Furia Zimbrului, Prin iadul tătarilor, seria de cărți pentru copii Zece povești pe care le datorăm copiilor nostri: Vlad Voievod Drăculea, Burebista și teatrul radiofonic, produs de Radio România, Viața și după viața lui Vlad Vodă. Din cadrul aceluiași proiect fac parte: Opera rock Vlad Tepes: Poemele Valahiei, in interpretarea formației Trooper (albumul rock al anului 2009) și clipul oficial de promovare a Romaniei la Expoziția Universală de la Milano, 2016.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin