05.07.2017

Publicitate la Kaufland. Promovează-te!

Mi-am amintit bancul in care un tip îi făcea cu ochiul unei tipe pe întuneric si era dezamăgit că nu i se răspundea. Exact așa este și în prestări servicii si afaceri. Degeaba faci ceva, dacă nu știe lumea de tine.

Majoritatea hipermarketurilor din Bacau trimit in cutiile postale reviste cu reclame la produse. Din ce-am observat până acum, Kauflandul are cea mai mare rețea proprie de distribuție în tot orasul si in zonele limitrofe are Bacaului. Un tiraj pe la 90.000 de reviste pe aparitie/saptamana. Deobicei apare lunea. Până acum era sub formă de ziar, dar începând cu această lună, iulie, va veni sub formă de revistă.


Adaugarea de pliante, concomitent cu distribuția revistei Kaufland. Cel mai bun pret din Bacau și cea mai mare acoperire.



Traficul in magazine este imens si din acest motiv este rentabil sa faci publicitate cu vad si trafic.

Sunt undeva la vreo 17 posibilități de a-ți promova serviciile in rețea, dar am să dau câteva exemple:

Banere publicitare pe padocurile din parcări. Sunt mai multe, unul l-am prins chiar în sensul giratoriu de pe Milcov.



Plasme la casele de marcat:


Reclame pe cărucioare:


Mai sunt campanii in magazin cu sampling, floor stikere, publicitate pe usile de la intrare, spoturi radio in magazin, bannere in interior si exterior, totemuri electronice, sms-uri, stikere la casele de marcat, etc..

Plus că au posibilitatea de personalizare pe zone, pe cartiere, pe orașe sau chiar la nivel național.

Pentru mai multe detalii si preturi aveti la dispozitie nr de tel: 0740252586

Deși sunt multe companii și multinaționale în România, puține sunt care se și implică social. Un exemplu de bune practici este Kauflandul, implicat în zeci de proiecte si evenimente de responsabilitate socială.

Kaufland sprijină BIG BUILD din Bacău, cel mai mare eveniment de construcție accelerată şi voluntariat realizat vreodată în Europa. Împreună cu 800 de voluntari internaționali, din companiile româneşti şi personalităţi vor construi visul de o viaţă a 40 de familii cu venituri mici. Si sunt multe alte exemple, dar nu acesta este subiectul principal, cu PUBLICITATEA SI PROMOVAREA IN CADRUL REȚELELOR DE MAGAZINE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin