02.06.2017

“Bucurie în Mișcare Bacău” 3-4 iunie 2017

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România, vine laBacău !

În zilele de 3 și 4 iunie, toți locuitorii din Bacău sunt invitați la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii, în Piața Tricolorului și în Parcul Cancicov. Asociația 11even aduce în orașul nostru, Bucurie în mişcare, platforma care integrează idei de jocuri și metode simple de mișcare. Timp de două zile, la Bacău, participanții își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracțiaîn mijlocul naturii.


Pe 3 iunie, începând cu ora 10:00, vă așteptăm să vizitați zonele amenajate special pentru voi în Piața Tricolorului: Caravana “Jocurile copilăriei: Țară țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cuotravă, Mațele încurcate, 123 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros,Cal și călăreț; Zona cu activități creative și de îndemânare; Zona concursurilor șijocurilor sportive diverse: mini fotbal, streetball, volei, tenis de masă şi Zona cujocuri și concursuri pentru copii și familie: badminton, tir cu arcul, fotbal target, skipe asfalt, fun tenis, tenis cu piciorul şi slow biking.

Copiii între 8 şi 12 ani vor putea juca fotbal în cadrul Cupei copiilor la mini-fotbaldesfășurată în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, iar cei pasionați de baschetvor putea să-și încânte susținătorii în meciurile din cadrul Cupei copiilor la streetball.Pentru proba de slow biking, Pegas România asigură bicicletele de care avem nevoie.Toți copiii și tinerii fascinați de kendama sunt așteptați să-și arate măiestria încompetiția organizată special pentru cei pasionați de acest
joc.Organizatorii mai pun la dispoziţie Zona cu jocuri de team-building pentru tineri,în care imaginația, distracția și voia bună îi vor însoți pe participanți tot timpul zilei. La scena principală vor avea loc mai multe tipuri de demonstrații sportive: fitness,dansuri, kangoo jumps, zumba, cycling, role, trotinete, skate board. Participanții la eveniment vor avea ocazia să-și testeze creativitatea transformând deșeurile în jucării, în Zona Reciclăm și ne jucăm”.Decathlon pun la dispoziție mese ping pong, coșurile de basket, porți pentru meciurilede fotbal, saltele elastice, echipament pentru tir cu arcul, echipament pentru badmintonși alte surprize..

Antrenorii de la WorldClass si Know Limits vor asigura înviorarea de dimineață și vor menține tonusul participanților, indiferent de vârstă.Si nu uitați! Toată lumea să aibă ”în dotare” un tricou alb pentru că ... la un momentdat toată lumea va dansa, va cânta și se va COLORA în cea mai mare explozie de culori pecare a cunoscut-o Bacăul vreodată.

Duminică, 4 iunie, începând cu ora 10:00, ne vom muta în parcul Cancicov pentru Crosul Copiilor și pentru cei Căutătorii de comori. Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de premii și surprize: diplome,medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsaci, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări șipedometre.În cadrul “Bucurie în Mișcare Bacău”, toți cei care au luat parte la provocarea “1milion de secunde de mișcare” pot să primească una din cele 20.000 de brățări #IubescMișcarea, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare amișcării din țara noastră.„1 Milion de secunde de mișcare” este provocarea lansată în cadrul proiectului„Bucurie în Mișcare România”. Ne dorim implicarea a cât mai multor persoane dinArad care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general.Fiecare participant în provocarea ”1 Milion de secunde de mișcare” poate contribui larealizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru alfamiliei face mișcare.

Provocarea se încheie în 11 iunie 2017. Pașii detaliați și întregulregulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare(www.bucurieinmiscare.ro) sau pe pagina oficială de Facebook(www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania).

Organizatorul local pentru Bucurie în Mişcare Bacău 2017: Asociația ”HAI SĂFACEM” Partenerii locali Bucurie în Mişcare Bacău 2017: Bacău - Capitala Tineretului dinRomânia, Fundația de Sprijin Comunitar (FSC), Decathlon și Primăria Municipiului Bacău.

Bucurie în Mişcare România este cea mai mare campanie de promovare a mișcării demasă din din ţara noastră. În perioada 12 mai - 4 iunie, Bucurie în Mişcare se desfăşoară în 16 oraşe din România şi este organizată de Asociaţia 11even www.11even.ro cu sprijinul: Kaufland România www.kaufland.ro#IubescMiscarea, #BucurieInMiscare, #KauflandSprijinaContact: Coordonator național: Paula Sipoș- tel. 0721 297 178 Coordonator local: Mariana Iordache - tel. 0720550625

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin