26.09.2016

Evenimentul anului in Bacau, din domeniul business - LIVE2LEAD

LIVE2LEAD este o experiență globală care reunește oameni din peste 30 de țări din întreaga lume, în cel mai important eveniment anual de LEADERSHIP și BUSINESS, în format VIDEOCAST.

LIVE2LEAD 2016 este o eveniment de dezvoltare a liderilor, conceput pentru a echipa participanții cu perspective noi, idei pragmatice și instrumente gata de pus în practică, livrate de cei mai renumiți experți în leadership și business la nivel mondial:• John C. Maxwell
• Simon Sinek
• Liz Wiseman
• Dan Cathy

În România Live2Lead este prezent deja de doi ani, și de fiecare data a făcut săli pline în orașele București, Cluj, Oradea, Arad. Pe 11 noiembrie 2016, acest eveniment de interes mondial va avea loc și în Bacău.

Pentru mai multe detalii și accesarea ofertei Early Bird, te invităm pe site-ul evenimentului: www.live2leadbacau.roConferința VIDEOCAST Live2Lead 2016 are caracter de exclusivitate pentru centrele de proiecție aflate sub licența John Maxwell Company și nu va putea fi redată ulterior pe niciun alt canal de difuzare. Pe parcursul proiecției, în sală este strict interzisă preluarea de imagini video, audio sau foto.

Speakeri

John-Maxwell.jpg

John Maxwell


John C. Maxwell este numit Liderul Numărul 1 in Business de către American Management Association și cel mai influent expert în leadership din lume, de către Business Insider și Inc. Magazine în 2015. John Maxwell este coach, speaker și autorul nr.1 de bestseller-uri, conform New York Time, cu peste 26 milioane de cărți vândute în întreaga lume. În 2015 John Maxwell a primit Premiul Maica Tereza pentru Pace Mondială și Leadership din partea Luminary Leadership Network. Organizațiile sale—John Maxwell Company, John Maxwell Team, și EQUIP—au dezvoltat peste 6 milioane de lideri din intreaga lume. În 2013 și 2016 John C. Maxwell și liderii din organizațiile sale, au desfășurat două ample acțiuni pro-bono de leadership transformațional la nivel de țară, în Guatemala și Paraguay.
Simon-Sinek.jpg

Simon Sinek


Simon Sinek este un optimist incurabil. El învață lideri și organizații cum să inspire oamenii. Are un obiectiv îndrăzneț de a ajuta la construirea unei lumi în care marea majoritate a oamenilor merg acasă în fiecare zi cu senzația de implinire dată de munca lor. Simon Sinek conduce o mișcare care încurajează oamenii să facă lucrurile care îi inspiră. De profesie antropolog, el este autorul a două best-seller-uri: "Intreabă-te de ce, Cum ne inspiră marii lideri astfel incât să trecem la acțiune" și "Liderii Mănancă Ultimii, De ce unele echipe lucrează bine împreună iar altele nu". El este celebru pentru popularizarea conceptului “De ce?” și pentru speech-ul pe această temă de pe TED.com.
Liz-Wiseman.jpg

Liz Wiseman


Liz Wiseman predă leadershipul pentru manageri și lideri din întreaga lume. Liz Wiseman este Președintele Grupului Wiseman, o firmă de cercetare și dezvoltare a leadershipului, cu sediul central în Silicon Valley. Printre clienții săi se numără: Apple, Disney, eBay/PayPal, Facebook, GAP, Google, Microsoft, Nike, Roche, Salesforce.com și Twitter. Liz Wiseman se află în celebrul TOP 50 gânditori ai lumii, fiind apreciată ca unul dintre primii 10 gânditori ai lumii în domeniul leadershipului. Liz Wiseman este autoarea a trei cărți de leadership devenite bestseller-uri: Rookie Smarts: Why Learning Beats Knowing in the New Game of Work, Multipliers: How the Best Leaders Make Everyone Smarter si The Multiplier Effect: Tapping the Genius Inside Our Schools. În calitate de fost manager în firma Oracle Corporation, ea a lucrat pe parcursul a 17 ani în calitate de vicepreședinte al Oracle University și ca lider global pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

Dan Cathy


Dan Cathy este președinte și CEO al Chick-fil-A, una dintre cele mai mari afaceri de familie din America de Nord. În calitate de manager al acestei companii, Dan Cathy a abordat leadership-ul într-o manieră neconvențională, dar profitabilă, atât pe plan personal cât și profesional. Călătorește mult, lucrează în fiecare dintre restaurantele din lanțul Chick-fil-A și crede că acest lucru îi permite să transmită spiritul de leader serviabil către fiecare dintre cei 70.000 de angajați ai companiei sale.
Dan-Cathy.jpg

Agenda evenimentului

 • 16.00 – 16.30
  Primirea invitaţilor
 • 16.30 – 17.00
  Introducere organizatori și urare de bun venit din partea sponsorilor
 • 17.00 – 17.40
  John C. Maxwell (partea I)
 • 17.40 – 18.20
  Simon Sinek
 • 18.20 – 18.50
  Pauza de cafea. Networking. Oportunitați poze
 • 18.50 – 19.20
  Liz Wiseman
 • 19.20 – 19.40
  Dan Cathy
 • 19.40 – 20.20
  John Maxwell (partea II)
 • 20.20 – 20.40
  Incheiere. Tombola evenimentului. Mulțumiri sponsorilor.
 • 20.40 – 22.00
  Cocktail. Networking. Oportunități poze.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin