26.09.2016

CASTING ELITE MODEL LOOK 2016 la ARENA MALL BACAU


Agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT te invita la CASTING ELITE MODEL LOOK 2016, sustinut de Rowenta, la ARENA MALL BACAU in perioada 26-27 septembrie 2016, in intervalul orar 15:00 – 21:00. 

Un vis care devine realitate… 

De 33 de ani consecutiv, Agentia Elite organizeaza cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de aspiranti la o cariera in modelling, atat fete, cat  si baieti, oportunitatea de a calca pe urmele unor modele celebre precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren si Constance Jablonski. 

O trambulina unica in universul modelling-ului… 
Echipa Agentiei Face2Face Model Management, organizatorul Elite Model Look Romania, va pleca in turneu in toata tara pentru a gasi viitorii reprezentanti ai Romaniei la Finala Mondiala EML 2016, care se va desfasura in Portugalia. Intentia noastra este de a prezenta celor interesati oportunitatile pe
care le ofera acest concurs, atat pentru fete, cat si pentru baieti, de a oferi celor cu potential de model sansa de a participa la cel mai renumit concurs de gen din lume si de a deveni o parte a celei mai mari retele de agentii la nivel mondial. 

Combinatie perfecta de profesionalism, eleganta si frumustete… 

La finalul turneului national si in urma selectiei celor care se inscriu online, aproximativ 100 de concurenti vor participa la Castingul National care va avea loc in octombrie, la Bucuresti. Pentru a fi unul dintre finalistii concursului, trebuie sa ai un look sanatos si natural, personalitate puternica si calitati fotogenice, dar e de asemenea important ca imaginea ta sa corespunda trendurilor actuale in lumea modei. Daca vrei sa afli mai multe despre aceste criterii, te asteptam la castingul Elite Model Look din Arena Mall, luni, 26 septembrie, si marti, 27 septembrie, in intervalul orar 15:00-21:00, pentru a ne cunoaste si a discuta in detaliu. 

La finalul Castingului National din octombrie, vor fi alesi 20 de finalisti, 10 fete si 10 baieti, care se vor pregati intens timp de o saptamana pentru a participa apoi la Finala Nationala, eveniment in care se vor desemna reprezentantii Romaniei la Finala Mondiala. La Finala Internationala, unde finalistii romani vor concura alaturi de aproximativ 60 de fete si baieti din toata lumea, vor avea ocazia sa castige un contract garantat, pe o perioada de doi ani, cu reteaua Elite. 
Pentru a participa la Castingul Elite Model Look 2016, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
Fete - varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani si inaltimea intre 1,72 - 1,83 m.
Baieti - varsta intre 16 si 22 de ani si inaltimea intre 1,83- 1,90 m.
Experienta de model nu este necesara. Inscrierile sunt gratuite!
Urmareste paginile de facebook Elite Model Look Romania si Face2Face Model Management si site-ul www.elitemodellookromania.com pentru a afla programul castingurilor EML Romania 2016. 

«Pentru a treia oara consecutiv, ROWENTA se alatura concursului Elite Model Look in Romania in calitate de Partener Oficial, oferind frumusetii atemporale sustinerea de care are nevoie. Gama de produse dedicate Rowenta for Elite Model Look combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda cu caracterul practic si inteligent si propune produse must have pentru orice femeie, de la placi de indreptat parul la ondulatoare, uscatoare de par, perii rotative si epilatoare», a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe Seb.Cei care nu pot ajunge la casting, se pot inscrie online pe www.elitemodellookromania.com sau www.face2facemodels.ro/joins
Infoline: 0758.874.090 (L-D, intre orele 10:00 – 21: 00)." 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin