01.09.2016

Deschidere de stagiune cu premieră la Teatrul Municipal “Bacovia” din Bacău

Duminică, 4 septembrie se dă startul unei noi stagiuni ce promite a fi plină de surprize plăcute pentru publicul de toate vârstele.
Stagiunea 2016-2017 va începe oficial duminică, 4 septembrie 2016, la ora 11:00, cu premiera piesei „Albă că Zăpada”, în regia lui Geo Balint, piesă a Teatrului de Animație ce va surprinde și încânta publicul tânăr și nu numai.

Duminică, 4 septembrie 2016, la ora 11:00, PREMIERA „Albă că Zăpada”, în regia lui Geo Balint “Cred că viața noastră, prin grija lui Dumnezeu, e un amestec perfect de alb și negru, de bine și rău, de minciună și adevăr...mecanica vieții. Am putea să ne trezim în fiecare dimineață cu sufletul și mintea deschise, capabili de a arunca o privire proaspătă asupra lumii? Putem recupera candoarea copilăriei? Identitate și alteritate. Nevoia de omenesc și de omenie. Omenescul este o sursă nesfârșită de delectare, de surprize și minunății.”- regizorul Geo Balint

Cine nu știe oare povestea celei cu pielea albă ca zăpada și cu părul negru ca abanosul atât de oropsită de mama sa vitregă? Dar știați că prințul nu mai are un cal alb, ci o bicicletă? La asta nu vă așteptați, nu-i așa? Multe alte năstrușnicii va așteaptă la această premieră semnată Geo Balint, așadar nu ar trebui sub nici o formă ratată.

Distribuția: Adina Iftimie / ALBĂ CĂ ZĂPADA, Andreea Sandu / REGINĂ, Laurențiu Budău / NEGUSTOREASĂ, BABĂ, Marian Puiu Gheorghiu / ÎNȚELEPTUL / OGLINDĂ, POVESTITOR Tiberiu Gabor Bitere / PRINȚUL / MUTULICĂ / POVESTITOR, Ion Cosa / VÂNĂTORUL, MOROCĂNOSUL, Alină Neagu / RUȘINOSUL / HAPCIU, Mihai Chihaia / SOMNOROSUL, Ciprian Carstiuc / FERICITUL
Regia artistică & scenariul : GHEORGHE BALINT
Scenografia : TUNDE KOVACS
Muzică: Ciprian Emil Manta  


Spre seară, începând cu ora 19.00, publicul adult se va putea delecta cu piesa PRENUMELE de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patelliere, în regia lui RĂZVAN SĂVESCU. Rămânând într-o notă ludică, piesa PRENUMELE vine cu un umor franțuzesc ușor de digerat și de reperat. În spatele unor glume aparent nevinovate între prieteni stau lucruri nespuse ce, cumva, reușesc să iasă la suprafața,să stârnească hohote de râs și să va binedispună pentru toată săptămâna.

Distribuția: Elisabeth Garaud – Florina Găzdaru Pierre Garaud – Valentin Braniște Claude Gatignol – Bogdan Buzdugan Vincent Larchet – Bogdan Matei Anna Caravati – Adelaida Perjoiu
Scenografia: Cristina Ciobanu

Foto&grafica: Ioan Viorel Cojan





PRENUMELE Programul integral al lunii septembrie va fi anunțat ulterior, așadar urmăriți pagina de Facebook "Teatrul Municipal Bacovia" a afla toate noutățile.

Biletele se găsesc la Agenția de Bilete a Teatrului Municipal Bacovia.
Preturi Bilete:
ANIMATIE: 12 lei / bilet – PREMIERA Animatie
10 lei / bilet – sala
8 lei / bilet – elevi, studenți, pensionari

DRAMA: 25 lei / bilet – PREMIERA
20 lei / bilet – sala
10 lei / bilet – elevi, studenți, pensionari
25 lei / bilet – loja

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin