04.12.2015

Mandala by RAMELLE

In urma cu cateva zile, Arena Mall a fost gazda unui spectacol, ce a debutat cu o noua colectie semnata de designerul Ramona Vartolomei. Colectia Mandala are ca inspiratie mandalele, o lume a culorilor, a visarii, a intoarcerii la origini.

“ Natura este cea care ma inspira, e de ajuns sa privim cateva clipe in jurul nostru si putem observa cum intreaga Creatie ne invita sa privim pictura sa sublima:forme geometrice, culori si multe altele. Cuvantul Mandala deriva din limba sanscrita, facand referire la centru sau la cerc, la sinele interior, punctul creator, iar cercul este cea mai naturala forma cunoscuta de noi oamenii. Fiecare cultura are in simbolistica sa mandalele,ele diferentiindu-se prin imbinarea de culori si forme. 


Colectia Mandala este invaluita de poveste, culoare si influente din aceste culturi, reprezentate de diferitele texturi si aplicatii manuale precum pietre naturale, lemn, pene, unele tinute fiind presarate cu pictura manuala. Aceasta colectie are ca mesaj frumusetea naturala, redata prin creatii ce aduc
bucurie, relaxare, confera unicitate si evadare din zona cotidiana celor care le poarta.”declara designerul.





Un comentariu:

LinkWithin