18.12.2015

Dăruiește alături de Rotaract, la Selgros Bacău

Club Rotaract Bacău – în parteneriat cu SELGROS, Interact Club Bacău, Rotary și Inner Wheel, având ca parteneri media ”Inima Bacăului”, ziarul ”Deșteptarea” și ,,Grafit Invest”, vă invită sâmbătă – 19 decembrie și duminică – 20 decembrie la SELGROS, să donăm produse alimentare pentru copilașii nevoiași, ale căror Moș Crăciun este sărac, în cadrul primei ediții a campaniei ”Astăzi tu dăruiești”.

Această campanie se desfășoară la nivel național, fiind implementată de toate cluburile Rotaract din țară. În Bacău, se desfășoară în 2 etape – prima s-a desfășurat în ajun de ”Sfântul Nicolae”, astfel că o parte din produsele colectate au ajuns chiar de Moș Nicolae la copii de la casa de copii ”Sfânta Maria” din Barați și la o fetiță de numai un anișor, fiind crescută doar de mama sa, fără prea mari posibilități financiare.

Inițial, copilașii de la ”Sfânta Maria” urmau să fie unicii beneficiari ai campaniei, dar, cum oamenii
au fost foarte deschiși la inițiativa de a dona, s-au colectat multe produse încă din prima etapă. De aceea membrii organizatiei au ales să facă mai mulți oameni fericiți! Astfel, în acest weekend sunteti asteptati la Selgros pentru a dona.

 Iar dacă printre cei care citesc aceste rânduri se numără persoane care cunosc familii, centre unde ar putea fi redistribuite alimentele colectate, ne puteți găsi pe facebook - ”Rotaract Club Bacău”, unde găsiți și poze de la prima etapă a campaniei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin